Obavijesti

Sport

Komentari 189

'Bradarić stiže, dovodimo i napadača, a Strinić ne dolazi'

'Bradarić stiže, dovodimo i  napadača, a Strinić ne dolazi'
1

U klub dovodimo mlade igrače koji imaju potencijal daljnjeg razvoja, ali i pojačaju klub već danas. Htjeli mi ili ne, moramo na tržište plasirati nekog od naših igrača, kaže Brbić

VIDEO

Nakon velika tri boda od pobjede protiv Dinama (1-0) na Poljud stižu i nova pojačanja. Pred novinare će u Splitu izašli supredsjednik Hajduka Marin Brbić, sportski direktor Saša Bjelanović i dopredsjednik Lukša Jakobušić koji su predstavili nove ideje kluba u ovoj sezoni.

Predstavljanje Filipa Bradarića (26) ne bi trebalo biti danas, a spominje se kako bi na Poljud u samom kraju prijelaznog roka mogao doći i Peruanac hrvatskog podrijetla Ivan Bulos (26).

POGLEDAJTE VIDEO

Uživo s Poljuda! Čelnici Hajduka danas bi trebali objaviti imena prinova te službeno potvrditi povratak Filipa Bradarića na Poljud... Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Ponedjeljak, 2. rujna 2019.

- Svjesno smo najavili ovu konferenciju prije utakmice s Dinamom. Prvenstvo je maraton, trčimo ga s ciljem da u njemu pobijedimo. Čvrsto smo na zemlji s jasnim ciljem za ovu sezonu: ulazak u kvalifikacije za Ligu prvaka - započeo je Lukša Jakobušić.

Predsjednik kluba Marin Brbić objasnio je razmišljanje uprave kluba o transfer politici:

- U klub dovodimo mlade igrače koji imaju potencijal daljnjeg razvoja, ali i pojačaju klub već danas. Htjeli mi ili ne, moramo na tržište plasirati nekog od naših igrača. Da, doveli smo Filipa Bradarića koji stiže na posudbu iz Cagliarija. Očekujemo da će nam se ulaganja na kraju i vratiti - rekao je predsjednik Hajduka Brbić.

Hajduk će ići na sastanak sa HNS-om, ali tamo će biti u funkciji 'promatrača'.

- Dobili smo poziv ŽNS-a da dođemo na sastanak s predstavnicima HNS-a. Na tom sastanku Hajduk sudjeluje kao promatrač, ali će dati i svoje prijedloge. Problemi u odnosima Hajduka i HNS-a traju godinama i svjesni smo da se neće riješiti preko noći. Činimo sve što je u našoj moći da svim klubovima bude bolje, ne samo Hajduku. Slušat ćemo što se dogovara i reći svoje stavove koji se mogu ili ne moraju prihvatiti - rekao je Brbić.

- Svjesni smo problema i zbog toga od početka imamo cilj izgradnje kampa. I s tim ciljem smo dopredsjednik i ja boravili u Sloveniji. To je infrastrukturni temelj za naš cilj, a to je imati najbolju akademiju u istočnoj Europi - rekao je Brbić.

Najviše se ipak čekalo obraćanje sportskog direktora Bjelanovića koji je 'podvukao' crtu na transfere Hajduka u ovom prijelaznom roku.

- Ušli smo u zadnje sate prijelaznog roka koji je bio dosta dug i naporan. Moramo biti zadovoljni, odradili smo kvalitetan prijelazni rok. Ostalo je pitanje dovođenja jednoga napadača i ako vrijeme dopusti, izlaznih transfera mlađih igrača na posudbu - rekao je Bjelanović i prokomentirao mogući dolazak Ivana Strinića:

- O kvaliteti Strinića ne treba raspravljati i sigurno bi nam mogao pomoći. Ali na tu smo poziciju doveli dva mlada igrača u koje smo uložili u velik novac, tako da na kraju krajeva moramo gledati i financijske gabarite kluba - objasnio je Bjelanović.

Govori se kako bi na Poljud mogao stići i peruanski napadač hrvatskog podrijetla Ivan Bulos (26).

- Da, trebali bismo do kraja dana realizirati još jedan transfer, ali znate kako je to s međunarodnim transferima. Sad sam vam otkrio da je to inozemni igrač, ali vam daljnje detalje ne mogu otkriti. Bit će to napadač koji će biti drukčiji od ostalih napadača - završio je sportski direktor Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...