Obavijesti

Sport

Komentari 38

Červar poludio: Ako u Zagrebu ne kažu istinu, ja ću! Dosta je!

Červar poludio: Ako u Zagrebu ne kažu istinu, ja ću! Dosta je!
4

Neka mi klub lijepo jasno kaže zašto moram otići! Stalno mi se nešto podmeće, a ja ne znam zašto, ogorčen je bio Lino Červar nakon što je vodio svoju zadnju utakmicu na klupi prvaka

VIDEO

Sve ću reći kad čujem što će oni reći na presici, javio nam se Lino Červar. 

Pod 'oni' misli na čelnike PPD Zagreba, koji su u 13 sati imali presicu na kojoj je bio direktor kluba Vedran Šupuković.

Trebao je danas biti predstavljen i novi trener Davor Rokavec. Ključna riječ 'trebao' jer Večernji list piše da su iz kluba rekli Rokavcu da ipak - ne dolazi.

Što se dogodilo?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lino Červar dogovorio se sa Zagrebom da će odraditi još tri utakmice i otići jer ima obaveze s reprezentacijom koja u siječnju 2019. godine igra Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj.

- Dogovorili smo se u startu da će biti tako jer od siječnja imam puno obveza s reprezentacijom. Odradit ću još tri utakmice i gotovo - rekao je tada Červar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Ništa nije ukazivalo da bi moglo biti problema između Červara i PPD Zagreba.

Odradio je Lino, baš kako što se dogovorio s klubom, posljednje tri utakmice, remizirao je s Nantesom u Ligi prvaka pa pobijedio Motor, te u utorak navečer u hrvatskom derbiju Nexe (20-17). I onda se otvorila slavina ogorčenja!

Reklo bi se ničim izazvan, Červar je na konferenciji za medije krenuo sipati:

- Želim da se klub javno očituje zašto više nisam trener. Neka to jasno i glasno kažu i objasne mi lijepo! I neka odgovor bude što prije. Zadnjih deset godina stalno mi se nešto podmeće. Tko mi podmeće? Klubovi. Stalno me se napada. I ako klub ne kaže istinu, neće biti dobro, onda ću ja reći sve! - zaprijetio je Lino Červar.

Odakle sad takav zaokret, kad ste i sami rekli da odlazite nakon Nexea?

- Neke su se stvari dogodile mimo dogovora i zato želim čuti što imaju za reći. Ako ne kažu istinu, onda ću ja reći sve. Nekima to neće biti drago ni ugodno - dodao je Lino.

Situacija se iz lagodne i ugodne pretvorila u - dramu! 

Jer danas je trebao biti predstavljen novi trener Zagreba Davor Rokavec.

- Rekli su mi da dođem na konferenciju za novinare, a nakon utakmice protiv Nexea rekli su mi da ipak ne moram dolaziti - rekao je Rokavec za Večernji list.

 PPD Zagreb je imao presicu, direktor kluba je bio iznenađen Červarovim istupom.

- Izjava da očekuje da klub objasni zašto više nije trener nije nam jasna, tu nemamo što reći osim da smo s Linom imali dogovor da će voditi momčad dok će imati snage za to uz rad u reprezentaciji. Pred svima vama je najavio odlazak, na presici uoči utakmice protiv Nantesa prije tri tjedna. Ako treba nekakvo dodatno pojašnjenje, on bi ga trebao dati i objasniti hrvatskoj javnosti što se promijenilo od dana kad je rekao da odlazi - rekao je direktor rukometnog kluba Zagreb Vedran Šupuković 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem