Obavijesti

Sport

Komentari 15

Lino: Ako budemo ovako igrali protiv Bjelorusa, nećemo dobiti

Lino: Ako budemo ovako igrali protiv Bjelorusa, nećemo dobiti
1

Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu, pohvalio je naše rukometaše izbornik Crne Gore Zoran Roganović, a Lino ustvrdio: Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici biti i bolji

VIDEO

Naš je pristup na početku bio loš, nismo dobro igrali u obrani, a Crnogorci jesu u napadu. Nismo imali odgovore na to, ali promijenilo se u drugom dijelu - rekao je Lino Červar.

Pokretanje videa...

00:29

Hrvatska je u Grazu pobijedila Crnu Goru 27-21 u prvom kolu Europskog prvenstva iako je na poluvremenu gubila 13-12.

- Zaslužili smo pobijediti premda se nadam da ćemo u sljedećoj utakmici biti bolji - dodao je Lino.

U sljedećem kolu Hrvatska od 16 sati igra protiv Bjelorusije, koja je pobijedila Srbiju 35-30, a Crnogorci idu na susjede Srbe (18.15).

'Nije bilo deranja u svlačionici, a bit će muke i s Bjelorusima'
'Nije bilo deranja u svlačionici, a bit će muke i s Bjelorusima'

- U prvom poluvremenu nismo dobro igrali, obrana nije naša najjača snaga, u napadu nismo bili strpljivi nego smo nasjeli na njihovu igru, pozicijski napad. Završavali smo individidualno, obrana nije bila kompaktna i nismo igrali timski. Obrana je u drugom dijelu bila jača, dobro je funkcionirala na čelu s Duvnjakom, a i golmanom Šegom - rekao je Červar za RTL i dodao:

- Trebamo čvrsto biti na zemlji, ne smijemo se dizati u zrak i ispraviti pogreške. Budemo li ovako igrali s Bjelorusijom u prvom dijelu, nećemo dobiti utakmicu. Moram pohvaliti igrače za drugo poluvrijeme, radili su ono što smo htjeli, ali ne tako za prvo poluvrijeme.

Je li slika Hrvatske iz drugog dijela, u kojem smo -1 okrenuli na +6, on što Lino želi gledati na Euru?

- Uvijek se može bolje, ali igra u drugom poluvremenu sigurno daje optimizam. Moramo tako nastaviti i od početka igrati čvrsto, pametno, mudro. Oni su igrali vrlo mudro, napad im je trajao jako dugo. U drugom poluvremenu smo ih raširili, a obrana je bila granitna i tu smo ih slomili.

Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može
Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može

- Mandićeva dva isključenja? Ne treba igrati na emociju, ne nasjesti, nego ostati smiren. I još moram reći nešto za kraj. Pozdravljam publiku koja nam je pomogla i bila je igrač više - zaključio je Červar.

- Čestitke Hrvatskoj, no ja sam zadovoljan svojim igračima. Nadali smo se da ćemo nastaviti u drugom poluvremenu kao što smo igrali u prvom - rekao je Zoran Roganović, izbornik Crne Gore, i dodao:

- Kao što znamo, Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu i našla je rješenje s Duvnjakom u obrani 5-1. S nekoliko isključenja platili smo cijenu.

Graz: Rukometna utakmica Hrvatska - Crna Gora

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović