Obavijesti

Sport

Komentari 5

Chef Bjelica jezikovom juhom trgnuo momčad, Moharrami loš

Chef Bjelica jezikovom juhom trgnuo momčad, Moharrami loš
1

Chef Bjelica iz svoje je kuhinje opet iskoristio oprobani recept. Kako bi zadržao potrebnu tenziju u momčadi napravio je nekoliko rotacija pa su tako priliku dobili igrači iz drugog plana

VIDEO

Dinamo je rutinski svladao Rudeš s 2-0 u Kranjčevićevoj u 27. kolu HT Prve lige, ali trener 'modrih' Nenad Bjelica može imati dovoljno razloga za brigu. 

Pljusak je nemilosrdno natapao travnjak u Kranjčevićevoj, a to sivo, tmurno vrijeme, kao da je kod igrača Dinama umrtvilo bilo kakvu tenziju u prvom poluvremenu. S druge strane stajao je Rudeš, čiji igrači, vjerojatno, ni sami nisu vjerovali da protiv aktualnog  hrvatskog prvaka mogu do boda/bodova.

Chef Bjelica iz svoje je kuhinje opet iskoristio isprobani recept. Kako bi zadržao tenziju u momčadi napravio je nekoliko rotacija pa su tako priliku dobili igrači iz drugog plana. Rezervni stoperski par Perić-Lešković, Iranac Moharrami, na mjestu lijevog beka zaigrao je Mario Šitum, a u sredinu terena vratio se kapetan Arijan Ademi, koji je izbivao nekoliko tjedana zbog ozljede trbušnog zida. Priliku na lijevom krilu dobio je Iyayi Atiemwen, koji je imao problema s gležnjem.

Dosadašnja Dinamova sezona apsolutno je pozitivna, momčad nakon 46 odigranih utakmica ima tek četiri poraza, ali misli 'modrih' već su usmjerene na sljedeću sezonu. Neki igrači danas nisu odgovorili zahtjevima, čak ni u utakmici s 'fenjerašem', pa je racionalno pitanje kako će, s takvim pristupom, odgovoriti na puno teže zahtjeve i ispite.

Iranac Sadegh Moharrami gubio je svaki duel, taktički je visio i tako u probleme uvlačio i Marka Leškovića, koji je ostajao sam na širokom prostoru, a iz toga je Rudeš kreirao jedine dvije-tri kontre na utakmici.

Ipak, trgnuo je Bjelica svoje igrače na poluvremenu, a već u 14. sekundi drugog dijela zabio je Majer, nakon ubačaja Atiemwena. Chef je opet pogodio s 'jelom', dobra mu je bila jezikova juha. Do kraja utakmice poentirao je i Olmo, vidjeli smo mladog Antonija Marina, koji je dobio dragocjenih 25 minuta u lijepom ambijentu koji su kreirali Bad Blue Boysi i to iskustvo značit će mu u budućnosti.

Bodovi se pišu, igru i dojam za par dana više nitko neće ni pamtiti, a Dinamo nezaustavljivo juri prema naslovu prvaka, možda i prije Uskrsa.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba