Obavijesti

Sport

Komentari 36

Chelsea do preokreta: Kovačić morao izaći iz igre radi ozljede

Chelsea do preokreta: Kovačić morao izaći iz igre radi ozljede
1

Kovačić je imao sjajan udarac u prvom dijelu, ali golman Cardiffa Etheridge vrhunski mu je obranio. Kovačić se u drugom dijelu ozlijedio, ali iz Chelseaja javljaju da je riječ o lakšoj ozljedi

VIDEO

Najzanimljivije na engleskim travnjacima bilo je na Stamford Bridgeu na kojem je Chelsea preokretom došao do 4:1 pobjede protiv Cardiffa.

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

Momčad Neila Warnocka povela je u 16. minuti zahvaljujući nebeskom skoku Bambe, koji je neobranjivo pogodio glavom nadvisivši Jorginha.

Par minuta kasnije dobru priliku imao je Mateo Kovačić, ali njegov silovit udarac vrhunski je obranio Etheridge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A onda je na scenu stupio Eden Hazard i hat-trickom donio potpuni preokret Sarrijevoj momčadi! Prvo je u 37. primio Giroudovu loptu na oko 25 metara od gola, prošao gostujućeg braniča i s ruba šesnaesterca pospremio loptu u gol. Zatim je u 44., ponovno na dodavanje Girouda, udarcem s oko pet metara odveo Chelsea na 2:1.

Kovačić je u 50. minuti bio prisiljen napustiti travnjak zbog lakše ozljede, a zamijenio ga je Barkley. Tijekom utakmice imao je 44 dodira, 34/36 (94,4 posto) točnih dodavanja, 2/2 duge lopte, dva udarca, jedan dribling i jednu presječenu loptu.

- Pričao sam s liječnicima i uvjeravaju me da nije ništa ozbiljno - rekao je nakon utakmice menadžer Chelseaja Maurizio Sarri.

U nastavku smo gledali pravu uspavanku bez ijedne prave prilike sve do 80. minute kada sjajni Belgijac stiže do hat-tricka udarcem s bijele točke u 80., a visokih 4:1 postavio je Willian u 83. minuti. 

Hazard je danas zabio 94. gol u dresu Chelseaja čime je postao deseti najbolji strijelac u povijesti kluba, prestigavši Barryja Bridgesa! Vrijedi napomenuti i kako je fantastični Belgijac zabio ili asistirao u svakoj od posljednjih osam utakmica igranih u klupskom ili reprezentativnom dresu, te da je zabijao u svih pet posljednjih utakmica! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje