Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Chelsea gafom potvrdio Kovin transfer iako još nije službeno

None Foto: Darren Staples/Press Association/PIXSELL

Dogovor Reala i Chelseaja, Matea i agenata već je postignut prije nekoliko dana, no samo se čekalo na službenu potvrdu. Kovačić će prijeći u Chelsea za sumu između 45 i 50 milijuna eura

Mateo Kovačić bi danas i službeno trebao postati igrač Chelseaja!

Londonskom klubu danas je posljednji dan u kojem može potvrditi kupovinu igrača jer od 1. srpnja na snagu stupa Fifina kazna i zabrana dovođenja novih igrača.

Dogovor Reala i Chelseaja, Matea i agenata već je postignut prije nekoliko dana, no samo se čekalo na službenu potvrdu. Kovačić će prijeći u Chelsea za sumu između 45 i 50 milijuna eura čime će i službeno postati najskuplji hrvatski nogometaš.

A potvrda je i stigla danas - sasvim slučajno. Službena aplikacija Chelseaja greškom je objavila da je Kova već potpisao iako još nema nikakve službene potvrde na klupskoj službenoj stranici.

Kovačić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Engleskoj gdje je u 32 nastupa ostvario dvije asistencije. Pružao je solidne igre u plavom dresu pa su iz uprave odlučili otkupiti njegov ugovor iz Reala.

Komentari (16)
  • Sretno Mateo

    30. 6. 2019,   13:09
  • Nadam se da će Mateo prezentirati igre u Chelseau iste pa čak i malo bolje one igre iz ovogodišnjeg finala EL!! Ako tako bude biti će jedan od 3 najbolja igrača engleske lige!! 😉💪🙌

    30. 6. 2019,   11:59
  • Sretno kova

    30. 6. 2019,   23:58