Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Chelsea: Vrijeme je da Frank sjedne na trenersku poziciju

None Foto: Tony O'Brien

Maurizio Sarri (60) napušta Chelsea. Talijan se vraća u domovinu nakon dogovora s Juventusom, a na klupi će ga zamijeniti legenda Plavih - Frank Lampard (41), nadaju se iz Derbyja

Frank Lampard neće biti na prva dva pripremna treninga Chelseaja, iako se iz kluba i dalje nadaju kako će dogovor s njim biti uspješan te da će legenda sjesti na trenersku poziciju.  Mel Morris, vlasnik kluba iz Derbyja, rekao je za talkSPORT;

- Očigledno je da sada sve ovisi o Chelseaju i Franku, ali ovo je šansa da finaliziraju dogovore. Kada sam se prvi puta upoznao s Frankom već smo pričali o eventualnoj mogućnosti ovoga, a sada je jedina razlika u vremenu događanja. Vjerujemo kako je došlo vrijeme da Frank i Chelsea sklope međusobni dogovor, rekao je za engleske medije.

I dok engleski mediji slave zbog mogućeg povratka legende, njemački Bild boji se da bi Frankov pristanak na ponudu tešku čak 4 milijuna eura (koliko je njegova otkupna klauzula) mogao pomrsiti planove Kovačevom Bayernu. 

Naime, hrvatski strateg na jesen u redovima Bavaraca želi vidjeti 18-godišnjeg engleskog reprezentativca Calluma Hudsona-Odoia (18), a upravo je produženje njegovog ugovora s Chelseajem, navodno, jedan od uvjeta Franka Lamparda da bi sjeo na klupu bivšega kluba. 

Komentari (2)
  • Prvi put vidim da su Englezi doveli domaćeg čovijeka a ne platili masne novce za nekog stranaca kao što uvijek rade a rezultat jako slab lampard je pun pogodak!

    1. 7. 2019,   22:13