Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cico bi mogao na OI: Vodit će U23 iransku reprezentaciju...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U toj je utrci, pišu iranski mediji, pobijedio bivše kapetane Irana Javada Nekounama i Alija Karimija, Fooladova trenera Sirousa Pourmousavaija i bivšeg pomoćnika A vrste Omida Namazija

Zlatko Kranjčar (62) pronašao je novi angažman, postao je izbornik iranske reprezentacije do 23 godine.

Nakon uspješnih epizoda u Persepolisu i Sepahanu, bivši hrvatski izbornik u nedjelju je imenovan šefom te olimpijske selekcije Irana.

U toj je utrci, pišu iranski mediji, pobijedio bivše kapetane Irana Javada Nekounama i Alija Karimija, Fooladova trenera Sirousa Pourmousavaija i bivšeg pomoćnika A vrste Omida Namazija.

Iranski nogometaši na OI nisu bili još od 1976. u Münchenu.

Cicin je prethodnik bio Amirhossein Peyrovani, dok mu je tehničkim direktorom reprezentacije imenovan bivši reprezentativni veznjak Hamid Estili.

U bogatoj trenerskoj karijeri, Cici je u 27 godina ovo 19. momčad koju će voditi, s tim da je Dinamo, Segestu, Sepahan... vodio u više navrata. Ali izuzev kratke epizode u Dinamu u ljeto 2016., nakon otkaza na klupi Crne Gore 2011. svi su mu angažmani (bili) u Aziji.

Komentari (7)
  • uvijek sam ga cijenio, ali što se tiče trenerskog posla, ona nedavna epizoda u dinamu je bila totalni kaos pun krivih odluka i loših poteza. nadam se da će ovdje bit dobar.

    30. 4. 2018,   10:55
  • Navodno rakana zalijeva gemizom

    30. 4. 2018,   11:43
  • super

    30. 4. 2018,   10:43