Obavijesti

Sport

Komentari 97

Cico i Barić šokirani su igrom i Bilićem: Zaboravili su na gol

Cico i Barić šokirani su igrom i Bilićem: Zaboravili su na gol
1

Dva bivša izbornika oštro su kritizirala igru reprezentacije u Tbilisiju, neke odluke izbornika, a Barić je rekao da protiv Gruzije nismo ni igrali na pobjedu nego na remi

VIDEO

Ako bi se kojim čudom i uspjelo naći barem jedno, kakvo takvo opravdanje za poraz, za igru hrvatske reprezentacije u Tbilisiju alibija nema. Ne napraviti jednu suvislu akciju protiv jedne, u najmanje ruku, prosječne reprezentacije zaprepastilo je sve, uključujući i dva bivša izbornika “vatrenih”.

- Začuden sam prije svega sastavom koji je istrčao u utakmici s Gruzijom, a onda i igrom. Uopće nismo igrali da pobijedimo u toj utakmici - razočaran je Otto Barić onim što je preksinoć vidio u Tbilisiju.

Domaćin je na Fifinoj ljestvici iza marginalaca poput Bocvane, Kube i Burkine Faso, ali i takvi su bili prevelik zalogaj za reprezentaciju koja se nada da bi na predstojećem Europskom prvenstvu čak mogla doći i do finala. Kako sad stvari stoje, pitanje je hoćemo li uopće stići do Eura, a spominjati finale nakon poraza u najmanju je ruku neozbiljno.

- Čudi me da igrač koji igra u Bayernu ne može igrati u našoj reprezentaciji. Niko Kranjčar trebao je biti puno istureniji, ovako smo bili potpuno bezopasni - nastavio je Barić kritizirajući odluke Slavena Bilića koji je Pranjića ostavio na klupi, a na mjesto lijevog bočnog gurnuo Strinića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razočaranje ovim porazom nije krio ni sadašnji crnogorski izbornik. Ali za razliku od Barića, ipak je bio malo umjereniji.

- Ovim porazom i druge reprezentacije su u igri za prvo mjesto, a mi smo u Tbilisiju trebali potvrditi da smo favoriti za Euro. Nažalost, to nismo dokazali - rekao je Cico Kranjčar i dodao kako odsad reprezentacija sigurno neće moći mirno spavati.

Kranjčar se boji da bi ovaj gruzijski debakl mogao poremetiti odnose unutar reprezentacije te da je na izborniku Biliću i igračima sad veliki pritisak da odgovore na mnoge upitnike koje je ova utakmica donijela.

Sasvim je jasno da je Bilić u preksinoćnjoj utakmici izgubio i ono malo kredita što je imao, ali podršku Saveza ima i dalje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...