Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cico: Neka se sada svi 'pale', Niko je izašao kao pobjednik

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Trenutni izbornik Crne Gore za Večernji list je kazao kako prozvani trojac Jurčević, Lončarević i Gračan nemaju nikakvo pravo na 'repliku' jer ne govore istinu

Zlatko Kranjčar nedavno je izjavio da je Nikola Jurčević, zajedno s Nenadon Gračanom i Ilijom Lončarevićem 'zaslužan' što je njegov sin Niko otišao iz Dinama put Premiershipa. Jurčević mu je odgovorio prilično oštro, a Cico je u izjavi za Večernji list naglasio da on šokiran njihovim ispadom. Kaže da ih boli glava jer ih boli istina, te dodao da ga ustvari nije briga jer su oni za njega davno prekriženi. Cico je najviše okrznuo Nenada Gračana koji je u to vrijeme bio trener 'modrih', a kaže da svi znaju što je govorio o Niki. Jurčević je navodno stajao iza njegova sina, no Cico još jedno kaže da se sada mogu 'paliti' koliko hoće jer su svi prozvani učinili loše djelo 'otjeravši' Niku Kranjčara iz hrvatskog kluba. Dodao je da je Niko na kraju isplivao kao pobjednik cijele priče.

Više o svemu pročitajte OVDJE

Komentari (8)
  • cico je legenda ,hrvatina,pak crnogorci su crveni hrvati,,malo su ih pravoslavci asimilirali,ali,vratit če se oni u svoje hrvatsko jato,cico ti si vladika i expert,

    13. 2. 2011,   02:19
  • oni nemaju što pričati.pa pod njihovim ravnanjem su igrali u ligi za bedaka!!!što se ti tkz treneri sad javljaju.a vjerojatno istina boli!!

    13. 2. 2011,   10:01
  • Mislim da Cici ova izjava nije uopče trebala iz razloga što se zna zbog koga je njegov sin otišao iz Dinama. Tu osobu nije spomenuo nego je prozvao nekakve Jurčiće itd. jer je tako lakše, a usput se i nije zamjerio toj istoj osobi zbog koje je njegov sin otišao.

    13. 2. 2011,   03:58