Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cico: Nitko mi to ne nameće, ali cilj mi je proljeće u Europi

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL 4

CICO JE OPTIMIST Dižemo se, ali bit će to još bolje, rekao je Zlatko Kranjčar u najavi utakmice protiv Slaven Belupa u kojoj će odmoriti gotovo polovicu momčadi

Pivarić, Machado, Sigali, Stojanović, Soudani, nabrojio je Cico igrače koji će dobiti odmor u večerašnjoj (20 sati) utakmici protiv Slaven Belupa.

Dinamo respektira momčad koja ga je jako namučila u finalu Kupa, ali u ovom trenutku je, naravno, važnija Liga prvaka.

Zlatko Kranjčar neće mijenjati formaciju.

- Neću mijenjati, ali od toga nismo odustali. Vidjeli smo da su nam završni pas i gol i dalje problem. Možda smo mogli pobijediti i četiri razlike, a nismo to uspjeli jer nismo imali taj pas i gol igrača koji bi to realizirao - pojasnio je Dinamov trener, koji ima problema u veznoj liniji. Dinamo je tanak na poziciji zadnjeg veznog igrača.

- Svi mi kažu da puno nedostaje Arijan Ademi. Jonas je pokazao da je jako koristan - dodao je Cico, koji je ostao bez Marka Pjace, a uskoro bi mogao ostati i bez još dva sjajna igrača, Marka Roga i Ante Ćorića.

- Ne možemo protiv tržišta. To je dobro za klub, ali loše za momčad. Što reći osim da se nadam da ih nećemo prodati. Ako ih prodamo, bit ćemo prinuđeni kupovati kvalitetne igrače - kaže Cico i dodaje:

- Nitko u klubu mi to sad ne nameće, ali moj je cilj s Dinamom europsko proljeće.

Zagrepčani u utorak igraju u Tbilisiju. Prijenos utakmice je u 19 sati na HRT 2.

Komentari (17)
  • prvo se ti moj cico kvalificiraj u europska nadmetanja pa onda razmišljaj o proljeću i svemu ostalom, jer do sada dinamo nije bio pretjerano uvjerljiv

    29. 7. 2016,   15:16
  • Dinamo igra loše ali i lošije ekipe od Dinama su prolazile skupinu Europske lige, a kroz skupinu Lige prvaka mislim da je nemoguće i da budemo treći, jedino da nas pogodi neka lakša skupina, odnosno ekipe koje su pobjedive poput engleza, talijana osim Juventusa, tako nešto.

    29. 7. 2016,   12:55
  • Ako ovako budete igrali u uzvratu,imati će te velikih problema.

    29. 7. 2016,   12:22