Obavijesti

Sport

Komentari 63

Cico potvrdio: 'Eduardo i Rog su na pragu odlaska iz Dinama'

Cico potvrdio: 'Eduardo i Rog su na pragu odlaska iz Dinama'
1

Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, ne možemo protiv jakog tržišta i spremni smo na takve situacije. Gledam to najnormalnije, rekao je Cico Kranjčar uoči Salzburga

VIDEO

Ono o čemu se zadnjih tjedana intenzivno nagađalo, uskoro bi moglo dobiti i službenu potvrdu. Dinamo trener Zlatko Kranjčar potvrdio je uoči utakmice RB Salzburga i Dinama na konferenciji za medije kako 'modri' gube dvojicu igrača:

- Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, ne možemo protiv jakog tržišta i spremni smo na takve situacije. Gledam to najnormalnije jer sam proživio profesionalni nogometni život. Onaj koji iskače dobije mogućnost za odlazak. Psihološki su igrači čvrsti i jaki - započeo je Cico pa nastavio:

- Rog je s dvije noge na zemlji, postigao je puno golova i uz Euro u Francuskoj otvorio mu se put da ode. Imamo alternativne igrače koji će dobiti priliku umjesto njih i koji imaju priliku u prvenstvu. Mladi su i mogu igrati na tom nivou.

Dinamo i Salzburg su u prvom dvoboju na Maksimiru odigrali 1-1 tako da je Austrijancima u srijedu (20.45 sati), pred njihovim navijačima u Red Bull Areni, dovoljan i remi bez pogodaka za plasman u grupnu fazu najkvalitetnijeg klupskog natjecanja. Kako bi drugu godinu zaredom igrao u Ligi prvaka Dinamo će morati postići barem jedan pogodak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dat ćemo sve od sebe da probamo proći i osigurati mjesto u Ligi prvaka. Vratili su nam se bitni igrači i potpuno smo spremni. Vjerujem u prolaz. Gol i pobjeda protiv Splita dignuli su mi samopouzdanje. Trudim se davati sto posto na treninzima i maksimum na utakmicama. Nekad se trud isplati, nekada ne, ali ja dajem sve - rekao je kapetan Dinama, Domagoj Antolić.

Pitamo vas: Je li Dinamu potrebno igranje u Ligi prvaka? Glasajte u anketi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu