Obavijesti

Sport

Komentari 49

Cico: Reprezentacija nije ništa odigrala još od Eura 2008. god.

Cico: Reprezentacija nije ništa odigrala još od Eura 2008. god.
1

Cico Kranjčar je nakon otkaza u Crnoj Gori otišao u Iran, ima ugovor na godinu i pol, ali kaže da je za reprezentaciju ili Dinamo spreman uskočiti ako bude trebalo

VIDEO

24sata: Kakvi su dojmovi novog kluba, Sepahana?

Dobri. Bio sam prije dvije godine u Iranu, vodio Persepolis i znao da je Sepahan dobro organiziran klub, a osvojili su i zadnja dva prvenstva. Uvjeti su sjajni, imaju kamp, momčad je dobra i zadovoljan sam.

24sata: A financijski? Ćiro je rekao da ćete za šest mjeseci dobiti 400.000 eura?

Ha, ha, ne znam otkud to Ćiri. Ne želim govoriti o financijama, ali naravno da sam odlično prošao. No nije to bilo presudno, važno je da je klub ambiciozan, da imam dobru momčad i uvjete. A Ćiro uvijek svašta priča, iako mi je sada pomogao. Znali su me već ljudi ovdje, i rekao sam im da ću se vratiti, ali sigurno je pomoglo i to što me Ćiro nahvalio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

24sata: Kakve su ambicije?

U prvenstvu smo trenutačno peti s pet bodova manje od prvog. Ja vjerujem da se možemo uključiti u borbu za naslov prvaka. Prije mene ovdje je radio Luka Bonačić i ostavio je dobar trag. Puno mi je sad pomogao njegov pomoćnik, koji će raditi i sa mnom, Tonći Mrduljaš.

24sata: Na koliko dugo ste potpisali ugovor?

Na godinu i pol. Vidjet ćemo koliko ću zasita iostati.

24sata: Znači ni Dinamo ni reprezentacija na Vas ne mogu još dugo računati?

A ne. Za šest mjeseci sjest ćemo za stol i opet porazgovarati. Ugovor nije takav da ne mogu “izać”, uvijek se možemo dogovorit.

24sata: Znači i raniji povratak nije isključen?

Nije, za Dinamo i reprezetnaciju sam uvijek spreman. Samo, nakon što sam otišao iz Crne Gore nitko sa mnom nije razgovarao, ničega nije bilo tako da ne znam koliko je to realno. Ali volje imam, a i znanja.

24sata: Gledate li Dinamo? Baš i ne briljiraju u Ligi prvaka...

Gledao sam sve utakmice. Očekivali smo svi zajedno puno više, pogotovo nakon utakmice protiv Real Madrida. I pitanje je sad zašto to protiv Lyona i Ajaxa nije bilo dobro.

24sata: Zašto nije bilo dobro?

Možda Ajax je jači i kvalitetniji, pa je zato Dinamo izgubio, ali problem je što nije bilo igre. Nema nikakvog plana. Stalno nešto čekamo i ništa ne pokušavamo. Protiv Reala je Dinamo imao jednu šansu, protiv Lyon polušansu, a protiv Ajaxa nije imao šanse. Dinamo ništa ne napravi prema naprijed, a dobiva golove. A mislim da ima potencijala, pogotovo protiv Ajaxa je trebalo biti bolje, Dinamo ne smije od njih izgubiti 4-0 jer današnji Ajax nije toliko bolja momčad.

24sata: Puno bolje ne igra niti reprezentacija. Može li proći u dodatnim kvalifikacijama Tursku?

Ako će igrati kao na Euru 2008. onda neće biti problema. Ali oni tako ne igraju već tri godine. Ne želim komentirati zašto je to tako, ali nadam se da ih je Grčka osvijestila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?