Obavijesti

Sport

Komentari 23

Cico zadovoljan nakon Vardara: Ostvarili smo po što smo došli

Cico zadovoljan nakon Vardara: Ostvarili smo po što smo došli
1

Mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu, rekao je Kranjčar

VIDEO

Trener Dinama Zlatko Kranjčar osvrnuo se na pobjedu svoje momčadi u Skoplju protiv makedonskog prvaka Vardara. Slavili su Dinamovci rezultatom 1-2 u sadržajnoj utakmici u kojoj su domaći pogodili dvije stative i prečku. 

- Mislim da smo ostvarili po što smo došli ovdje: odličan rezultat i pobjedu za uzvrat. Vrlo dobro smo ušli u utakmicu, nametnuli ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri što su i uspjeli. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu – rekao je Cico za Dinamovu službenu stranicu pa nastavio:

- Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Čestitke jednoj i drugoj momčadi, a mi zadovoljni idemo natrag u Zagreb pripremiti se za početak prvenstva i uzvrat.

Naglašava kako nema opuštanja uoči uzvratne utakmice koja se igra 20. srpnja (srijeda) u Maksimiru:

- Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi. Ipak, uvjeren sam da naša kvaliteta i iskustvo neće dozvoliti iznenađenje. Zadovoljni smo i sretni, ali s obje noge na zemlji – rezimirao je trener prvaka Hrvatske.

'Bilo je nemoguće vruće, nije bilo lako igrati'

Pred mikrofone su potom stali strijelac Marko Rog te kapetan Domagoj Antolić. Kao i njihov trener, pozivaju na oprez uoči uzvrata:

- Svi smo sretni zbog pobjede, mislim da smo zasluženo došli do nje, a ja bih čestitao svojim suigračima na dobroj utakmici. Imamo lijepu prednost uoči uzvrata, pokazali smo da smo bolja momčad, ali čeka nas još jedna teška utakmica u kojoj ćemo, uvjeren sam, potvrditi prolaz i plasirati se dalje. Moj gol? Naravno da sam sretan, odlično sam otvorio sezonu i neka se samo ovako nastavi – rekao je Marko Rog.

- Čestitam Vardaru na dobroj utakmici, ali i svojim suigračima na pravoj tekmi, borbenosti i pobjedi. Bilo je stvarno "nemoguće" vruće, nije bilo lako igrati ni Vardaru ni nama, ali svejedno mislim da smo odigrali jako zanimljivu utakmicu. Bili smo dosta bolji u prvom dijelu, šteta što nismo iskoristili svoje prilike u drugom dijelu pa odnijeli i veću pobjedu doma, ali mora se priznati da su imali i one svoje šanse. Ukupno je naša pobjeda zaslužena, bolji smo od Vardara, ali itekako su opasni i ne pada nam na pamet opustiti se uoči uzvrata – zaključuje Domagoj Antolić.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe