Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cicu zbog uspjeha Crne Gore zaustavljaju i u Zagrebu...

None Foto: Sanjin strukić/Pixsell

Zlatko Kranjčar odmah nakon dolaska u Zagreb produžio je u restoran Dalmatinka, gdje su ga čekali prijatelji. Proslavio je s njima veliki uspjeh

Fantastično je parirati velikoj Engleskoj na Wembleyu. Velika je euforija bila već nakon pobjede nad Švicarskom, sada je još veća. Ipak smo prvi, rekao je Zlatko Kranjčar.

Cico u Podgorici ne može proći ulicom da ga ne zaustavljaju navijači i čestitaju mu, izbornika u Crnoj Gori obožavaju. Kranjčara slave i u Zagrebu, rezultatima dobrog duha hrvatskog nogometa vesele se svi.

- Znao sam da imamo dobru momčad i da možemo dobro igrati. No deset bodova u četiri utakmice ipak nisam očekivao. Ali to je ujedno potvrda dobrog rada - kaže Cico.

Otkrio je Kranjčar da su malo proslavili na povratku iz Engleske, u Podgorici ih je u zoru dočekalo nekoliko stotina navijača. Jučer se crnogorski izbornik vratio u Zagreb i u restoranu Dalmatinka dočekao ga je uski krug prijatelja. Svi su sretni zbog sjajnih rezultata trenutačno najboljeg hrvatskog trenera.

- Volim biti okružen dobrim ljudima, svojim prijateljima. Mirno se zabavljamo i pričamo, nije to nikakvo divljanje - nekoliko je puta istaknuo Zlatko Kranjčar.

Komentiraj, znaš da želiš!