Obavijesti

Sport

Komentari 37

Čigirinova: Dečko je zbog mene vozio čak 5 tisuća kilometara

Čigirinova: Dečko je zbog mene vozio čak 5 tisuća kilometara
9

LIJEPA I PAMETNA Natalija Čigrinova (24) je rukometašica Podravke. Sjajna je matematičarka, bila je jedna od najboljih učenica pa je upisala uz sport upisala fakultet i završila studij menadžmenta

VIDEO

Obožavam matematiku, to je moja velika ljubav, pa sam u Rusiji davala instrukcije, ali nisam naplaćivala. Bila je to usluga za prijatelje i školske kolege kojima matematika baš nije išla najbolje, kaže Natalija Čigirinova (24), prelijepa rukometašica Podravke.

Natalija je u Koprivnicu došla iz ruskog Toljatija, mjesta od 800.000 stanovnika u kojem je tvornica Lade. Također, to je grad u kojem je bivši gradonačelnik Nikolaj Utkin osuđen na sedam godina zatvora zbog korupcije, a njegov prethodnik je pretučen palicom na cesti. Zbog toga ne čudi da je oduševljena Koprivnicom.

Koprivnica: Utakmica četvrtfinala Kupa EHF-a, Podravka Vegeta - Herning Ikast

Privlači pažnju Koprivničana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjajan grad, miran, vrlo lijep, a ljudi su srdačni. Najviše me se na prvu, moram priznati, dojmilo sportsko igralište u gradskom parku - kaže Natalija.

Dok razgovaramo, Natalija tu i tamo koristi mobilnu aplikaciju “prevoditelj”.

- Nisam još do kraja svladala hrvatski jezik, ali učim. Možda i bolje da ga još nisam savršeno naučila jer se uvijek na treningu mogu izvući da nisam dobro razumjela što trener zahtijeva  - kaže kroz zvonki smijeh, čime privlači pozornost gostiju kafića.

Koprivničani je obožavaju, Natalija je vrlo simpatična i susretljiva. No i da nije vladala vedra i praskava atmosfera, muškarci bi, ako nikako drukčije, kriomice bacali poglede prema jednoj od najljepših rukometašica u Hrvatskoj.

Najbolja učenica u školi

Dok šećemo Koprivnicom, gotovo da nije bilo muškarca koji se nije okrenuo za Natalijom. No Ruskinja je sretno zaljubljena. U vezi je s košarkašem Vladimirom, a nedavno su objavili i zaruke.

- Stigao je u Koprivnicu, a iz Rusije je zbog mene prevalio 5000 kilometara. I to autom. Definitivno je napravio veliku promjenu u životu jer je odlučio sa mnom doći živjeti u Koprivnicu. Vladimir je košarkaški trener, pa zajedno pratimo sve sportove - kaže Natalija.

Koprivnica: Utakmica četvrtfinala Kupa EHF-a, Podravka Vegeta - Herning Ikast

Nikamo bez sudokua i knjige

E, to je prava ljubav. A i Vladimir je oduševljen Koprivnicom.

- Volim s njim prošetati do tržnice ili popiti sok u kafiću. 

Natalija je rukomet počela igrati s devet godina, ali je paralelno s treninzima uspješno izvršavala sve školske obveze. Bila je najbolja učenica, pa je upisala fakultet. I završila studij menadžmenta. Prije svake utakmice rješava sudoku.

- Opušta me. Sudoku se bazira na mojoj velikoj ljubavi, matematici, i zato uživam u rješavanju. Također puno čitam. Kad idem na put, uvijek uz mene moraju biti knjiga i sudoku. Bez te dvije stvari ne idem nikamo - otkriva Natalija.

U karijeri ima titulu Kupa EHF-a 2014. godine, a osvojila je zlato na Univerzijadi godinu kasnije. Nakon završetka karijere posvetit će se menadžmentu.

- Vidim se u toj profesiji, a nadam se da ću s djecom pokrenuti i vlastiti biznis. Time bih ispunila san i nakon profesionalne karijere - rekla je Natalija.

Koprivnica: Utakmica četvrtfinala Kupa EHF-a, Podravka Vegeta - Herning Ikast Koprivnica: Podravka Vegeta i SMC Craiova sastali se u 4. kolu EHF kupa
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram