Obavijesti

Sport

Komentari 15

Čija vila je veća? Pogledajte blaga nogometnih zvijezda...

Čija vila je veća? Pogledajte blaga nogometnih zvijezda...
5

Nogomet nije običan sport po mnogo čemu. Kao jedna od najočitijih stvari ističe se novac koji zarađuju igrači ovoga sporta. Upravo im je to omogućilo da sada posjeduju neke od najskupljih vila na svijetu...

VIDEO

Nogomet je najgledaniji sport na svijetu. Ne postoji država na svijetu u kojoj se ne kotrlja lopta za kojom trče dječaci i djevojčice u želji da zabiju gol, a upravo su neki od njih zahvaljujući vijanju tih lopti došli do milijunskih iznosa na svojim bankovnim računima.  Te milijune troše na razne stvari, a neke od njih su i vile iz snova koje si samo rijetki mogu priuštiti.

Cristiano Ronaldo tek je jedan od njih, a on si je, recimo, kupio "malu" vilu za sitnih 10 milijuna kuna. Cristianova vikendica sastoji se od četiri ogromne sobe, kina, privatne teretane, vanjskog i unutarnjeg bazena te golf igrališta. 

Možda vam se 10 milijuna kuna čini puno, ali to je stvarno "kikiriki" naspram onoga koliko im koštaju vile u kojima borave češće, a evo i koliko je to točno...

1. David Beckham - 50 milijuna eura

Jedna od najvećih nogometnih legendi, igrač koji je toliko popularan da je po kojemu nazvana čak i frizura, mogao bi postati vlasnik najskupljeg stana na svijetu. Naime, nakon što je, uz sve što je ostvario u životu, nedavno osnovao i svoj nogometni klub sa sjedištem u Miamiju, David Beckham razgledavao je i jedan od najviših nebodera u Miamiju arhitektice Zahe Hadid, vrijedan više od 45 milijuna eura koji bi mogao biti nova prijestolnica jedne od najpoznatijih obitelji na svijetu. 

Visoka je preko 215 metara, što ju čini jednom od najviših zgrada u Miamiju, a nakon 62 kata s nevjerojatnim pogledom na vrhu zgrade postoji i heliodrom. Treba li dodati još što?

2. Wayne Rooney - 17,83 milijuna dolara

Još jedna legenda Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije, prati na ovome popisu svoga sunarodnjaka. Njegova vila vrijedna nešto manje od 20 milijuna dolara ima veliki bazen, privatno kazalište, travnjak s podnim grijanjem i statue u starogrčkom stilu.   

Gola zgrada, bez ikakvim dodataka koštala ga je 1.57 milijuna dolara. 

3. David Beckham - 10 milijuna dolara

Najbolji izvođač slobodnih udaraca u povijesti drži i treće mjesto na ovoj listi. Njegova 10 milijuna vrijedna vila dovoljna je da potuče konkurenciju bez problema. Ta vila ima sve što vam je potrebno za život, kapelicu, tonski studio i nogometno igralište. Na primjer, možete snimiti pjesmu za misu na kojoj ćete se pomoliti da kasnije pobijedite frendove u jednoj partiji popodnevne razonode.

4. Didier Drogba - 14,5 milijuna dolara

Vila Didiera Drogbe ima osam spavaćih soba, sedam kupaonica i trofejnu sobu. 

5. Cristiano Ronaldo 7,3 milijuna dolara

6. Frank Lampard - 7 milijuna dolara 

7. John Terry - 6,5 milijuna dolara

Vila Chelsejevog "zločestog dečka" dovoljno je velika da u nju stanu 34 osobe. Ima vlastiti podzemni akvarij i privatno kino, a sastoji se, između ostalog, i od 10 velikih spavaćih soba. 

8. Lionel Messi - 5 milijuna dolara

9. Mario Balotelli - 4,75 milijuna dolara

10. Andres Iniesta - 4,6. milijuna dolara

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani