Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cijene ulaznica skaču do neba: Preprodavači ih dižu 350 posto

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Njuskalo.hr 3

Poludio je Zagreb opet za svojim voljenim klubom. Dinamo će večeras protiv Rosenborga u utakmici za Ligu prvaka bodriti krcat Maksimir, a "snalažljivi" su u tome pronašli i način zarade...

Cijene ulaznica za utakmicu domaćeg Dinama i gostiju iz Norveške - Rosenborga, skočile su u nebo. Naime, preprodavači na stranici Njuškalo.hr postavili su cijenu karta čak tri puta veću nego li je bila u pretprodaji, a veće su i od cijena preostalih ulaznica na dan same utakmice.

Zagreb: Uzvratni susret 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i Saburtala AJMO, DINAMO Bitka za čak 115 milijuna kn! Olmov oproštaj od Maksimira? BudimpeÅ¡ta: Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka između Ferencvarosa i Dinama RECEPT DUG ŠEST GODINA Dinamova amajlija: Kad je god Gojak zabio, Dinamo je slavio!

U ovom ilegalnom, ali koliko se čini, unosnom poslu, cijene variraju od duplo do trostruko skupljih. Ako u srijedu u 21 sat želite napraviti "check-in" na društvenim mrežama da ste na tribini zapad dolje, morat ćete izdvojiti 400 kuna, umjesto 200, koliko su bile do danas.

Foto: Njuškalo.hr

S druge strane, tribinu jug na kojoj, usput budi rečeno, ima još poneko mjesto, možete posjetiti za 300 posto veću cijenu! Čak 150 kuna, u odnosu na početnih 50, trebali biste izdvojiti za gledanje s tribine gostujućih navijača, ujedno i najudaljenije od samog maksimirskog travnjaka.

Najskuplje će vas koštati tribina zapad gore. Naime, ona je u pretprodaji koštala 100, a sada se na popularnoj tražilici prodaje za čak 350 kuna! Ista je ponuda i za tribinu istok.

Foto: Njuškalo.hr

No, ako preprodavači i uspiju nekome za te cijene "uvaliti" karte,  ostaje pitanje - kako će ti ljudi koji karte kupe u preprodaji ući na stadion kada su se one prvotno morale kupiti na ime i prezime koje, logično, stoji i na samoj ulaznici, a zaštitari pred stadionom pregledavaju svaku osobu uspoređujući osobnu iskaznicu i kartu. 

Komentari (50)
  • Kaj nisu ulaznice na imena gdje se mora priložiti osobna na ulazu?

    21. 8. 2019,   13:39
  • Ma to je sramota sto drugo reci

    21. 8. 2019,   14:15
  • Bezposlen pop i jariće krsti .. Tako i VI o preprodaji ulaznica Nista čudno .. Bilo ,je i biti ce .

    21. 8. 2019,   13:58