Obavijesti

Sport

Komentari 19

Čilić: Mislim da mogu očekivati velike stvari, ali moram biti jak

Čilić: Mislim da mogu očekivati velike stvari, ali moram biti jak
3

Marin Čilić na konferenciji za novinare nakon pobjede nad Tomášom Berdychom bio je zadovoljan igrom, ali se nije previše zanosio. Koncentrirano očekuje Chardyja...

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić bio je očekivano zadovoljan izvedbom protiv Čeha Tomáša Berdycha u meču trećeg kola Wimbledona kojom je ušao u drugi tjedan najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu. Šestog nositelja svladao je nakon nešto više od dva sata igre u sumrak rezultatom 7-6(5, 6-4, 7-6(6).

- Mislim da je meč zbilja bio fenomenalan. Ušao sam u meč znajući da će biti dosta teško i bio sam koncentriran od prvog poena. Uspio sam ga otvoriti na sjajan način i mislim da sam kroz cijeli meč odigrao taktički fenomenalno - rekao je Međugorac na konferenciji za novinare nakon dvoboja.

- Bio sam veoma agresivan, potezao sam kada je trebalo, servirao sam vrhunski i pobijediti igrača kao što je Berdych u tri seta zbilja je veliki pothvat. Na kraju trećeg seta bio je stvarno veliki mrak, no srećom napravio sam nekoliko odličnih poena u tom tie-breaku i došao do zbilja važne pobjede, možda i najvažnije u ovom dijelu turnira.

Ivanišević je pomogao u psihičkoj pripremi

- Puno sam razgovarao s njim i on mi je obraćao pozornost da moram zbilja biti jak psihički i vjerovati u svoju igru jer je to jedini način da mogu pobjeđivati najbolje igrače i da mogu svoj nivo tenisa podići na jednu sjajnu razinu. Danas sam pokazao sebi i mnogima da mogu igrati odličan tenis u dužini od tri seta protiv igrača koji je definitivno jedan od najneugodnijih na travnatoj podlozi.

- Mislim da mogu očekivati i velike stvari, ali definitivno moram biti pripremljen za svaki meč jer ušao sam u drugi tjedan, mečevi su sada vrlo teški, psihički posebno iscrpljujući tako da se nadam da ću biti potpuno spreman od ponedjeljka - istaknuo je Čilić.

Chardy je publici nepoznat, ali je jako neugodan

U meču osmine finala Čilić ide na Francuza Jérémyja Chardyja koji se na prvu loptu čini kao lagana prepreka, no Marin upozorava da neće biti tako.

- Vrlo je neugodan, možda je za publiku nepoznat jer nema toliko sjajnih rezultata na konstantnoj razini, ali potpuno je drugačiji od svih koje sam susreo u ova prva tri meča. Četvrto je kolo, veliki ulog i moram biti potpuno spreman. Nadam da će od ponedjeljka sve ponovno funkcionirati na odličnoj razini i da ću, eto, pokušati doći do te vrlo važne pobjede - zaključio je hercegovački as kojemu je ovaj ulazak među 16 u All England Clubu treći u karijeri, ujedno i najbolji rezultat na slavnoj londonskoj travi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe