Obavijesti

Sport

Komentari 77

Čilić izgubio u Londonu, u dva tie breaka bolji je bio Zverev...

Čilić izgubio u Londonu, u dva tie breaka bolji je bio Zverev...
1

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u svom prvom meču na ovogodišnjem završnom Mastersu u Londonu. Bolji je od njega sa 7-6. 7-6 bio mladi Alexander Zverev

VIDEO

Dva puta imao break prednosti pa izgubio. Marin Čilić otvorio je završni turnir najboljih tenisača svijeta porazom u dva tie breaka 7-6 (5), 7-6 (1) protiv petog igrača svijeta, Alexandera Zvereva.

Prvi hrvatski reket odlično je otvorio završni Masters u Londonu i na samom otvaranju zadržao svoj, a oduzeo protivnikov servis. Otišao je nakon toga Marin i na 3-0, imao dvije break lopte kojima bi otišao na 4-0, ali Zverev se izvukao i osvojio prvi gem.

Sve je izgledalo dobro, imao je Čilić još jednu break loptu za odlazak na 5-1, ali ni nju nije iskoristio, već je na servisu za set pri rezultatu 5-3 Zverev došao do prvog breaka i vratio stvari na početak uspješnim servisom vratio stvari na početak. Marin je uspio ostati sabran nakon toga i zadržati svoj servis za 6-5.

Dobar je na servisu bio i peti igrač svijeta, pa je prvi set otišao u tie break. U prvom je poenu Marin na svom servisu poslao lopticu u mrežu te je Zverev stigao do mini-breaka. Drugi je poen lijepo izgradio Marin, ali ga je na kraju poslao u aut. U sljedećem je poenu pogriješio Nijemac pa je Čilić vratio mini-break.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naš tenisač nije mogao uhvatiti dva osvojena servisa u trinaestoj igri pa je Zverev poveo 5-2. Tada je Čilić još jednom osvojio pa izgubio poen, ali je odlično odgovorio na dvije set lopte Zvereva i iz ničega se vratio u život. Ipak, još jednom u tie breaku prvog seta nije uspio dobro servirati te je Zverev četvrtim mini-breakom došao do prvog seta.

Naš je tenisač drugi set otvorio s turbulentnim gemom u kojem je uspio obraniti break loptu, a nakon toga su oba igrača držala svoj servis. U igri živaca prvi je do breaka stigao naš Marin i odličnom igrom s crte stigao do prednosti od 4-3. Ali po tko zna koji put ove sezone, Čilić ekspresno gubi svoj servis i stvari su opet na početku. Peti tenisač svijeta otišao je na 5-4 pa je Marin morao servirati za ostanak u meču.

Imao je Zverev tada i meč loptu, ali Marin se obranio s dva uspješna servisa. Drugi set je, kao i prvi, odlučivala trinaesta igra.

I opet je Čilić prvi izgubio svoj servis, a Zverev brzo pobjegao na 4-1. To je naš Marin začinio dvostrukom pogreškom pa je Nijemac otišao i na 5-1, a odličnim backhandom i na 6-1. Zatim je sigurnim servisom Zverev zaključi ovaj meč.

Čilić će tražiti prvu pobjedu u srijedu protiv Johna Isnera s kojim ima pozitivan skor od sedam pobjeda i tri poraza. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.