Obavijesti

Sport

Komentari 27

Čilićeva Kristina je jedna od najljepših cura na Wimbledonu

Čilićeva Kristina je jedna od najljepših cura na Wimbledonu
1

Nicole Scherzinger jedna je od najpoznatijih djevojki tenisača. Pjevačica će svog Grigora Dimitrova bodriti iz Wimbledonske lože, a tamo će biti i Kristina Milković, Jelena Đoković, Mirka Federer,...

VIDEO

Sve oči zaljubljenika u tenis uprte su u Wimbledon. Najbolji tenisači svijeta bore se za naslov na najprestižnijem Grand Slamu na svijetu. Idućih tjedana navijači će bodriti svoje favorite, ali najvjernije navijačice i ovoga će puta biti supruge i djevojke slavnih tenisača. Sve one će biti na tribinama Old England Cluba.

Kristina Milković (Marin Čilić)

Kristina i Marin su bili u vezi osam godina prije nego što su se 2018. godine vjenčali u Dubrovniku. Lijepa Kristina je završila psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te politologiju na Fakultetu političkih znanosti. Aktivna je u Zakladi Marina Čilića, a nedavno je u Monaku otvorila svoju tvrtku u kojoj radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim potencijalima. 

Nicole Scherzinger (Grigor Dimitrov)

Slavna pjevačica (41) u vezi je s bugarskim tenisačem od kraja 2015. godine. Iako je Dimitrov mlađi čak 14 godina od Nicole, njihova je ljubav i dalje čvrsta. Kratko su se razdvojili 2017. godine, nisu razgovarali nekoliko mjeseci, ali od 2019. su ponovno zajedno.

Ester Satorova (Tomas Berdych)

Ester je češka manekenka, a Berdych ju je upoznao kada je imao samo 19 godina. U braku su od 2015. godine, a vjenčali su se u Monacu.

Camille Ringoir (Milos Raonic)

Camille se bavi modelingom od svoje trinaeste godine. Porijeklom je iz Belgije, a svoju su vezu obznanili u javnosti tek nedavno.

Jelena Đoković (Novak Đoković)

Upoznali su se u srednjoj školi i od 2005. godine su zajedno. Zaručili su se 2013. godine, vjenčali odmah idućeg ljeta, a ubrzo su dobili i dvoje djece. Kada ne bodri Novaka, Jelena se brine za Zakladu koja nosi njegovo ime, a kojoj je cilj pomoći djeci u Srbiji.

GES / Sports General / Laureus World Sports Awards 2019 18.02.2019

Belinda Bencic (Alexander Zverev)

Ova veza još uvijek nije službena, al od 2015. godine se šuška da su švicarska tenisačica i Alexander Zverev zajedno. Upoznali su se 2013. godine.

Kelsey O'Neal (Kevin Anderson)

Kevin Anderson je svoju suprugu Kelsey upoznao na Sveučilištu Illinois u SAD-u još 2008. godine. On je tamo stigao zahvaljujući teniskoj školarini, a njegova buduća supruga je trenirala golf. Kelsey je nakon diplomiranja svoju je golfersku karijeru ostavila po strani kako bi bila uz Kevina s kojim se vjenčala 2011. godine.

Tamara Marthe (Benoit Paire)

Tamara je francuska pjevačica, a u domovini je znaju pod umjetničkim imenom Shy'm. Tri je puta osvajala nagradu za najboljeg izvođača u izboru radijske postaje NRJ. S Benoitom Paireom je u vezi od 2015. godine.

Mirka Federer (Roger Federer)

Mirka je bivša tenisačica, a iz sporta se morala povući 2002. godine zbog ozljede stopala. U braku s Federerom je od 2009. godine, i od tada ne postoji meč koji je ona propustila. Uvijek iz prvih redova bodri svog supruga. Zajedno imaju četvero djece - blizankinje  Myla Rose i Charlene Riva su rođene 2009. godine, a blizanci Leo i Lennart pet godina kasnije.

Wimbledon 2018 - Day Three - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Xisca Perello (Rafael Nadal)

Rafa Nadal bio je u vezi sa Mery Perelló 14 godina prije nego što ju je u siječnju ove godine zaprosio. Zajedno su od 2005. godine, ali upoznali su se puno ranije. Xisca, kako je zov prijatelji je diplomirani financijski stručnjak, a radi kao voditelj projekata Nadalove humanitarne organizacije. Nije tipična žena sportaša ni kada su u pitanju društvene mreže i nema službene profile ni na jednoj društvenoj mreži.

Tennis - Australian Open - Fourth Round
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu