Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Bolje je da smo sada izgubili nego u siječnju na Euru...'

'Bolje je da smo sada izgubili nego u siječnju na Euru...'
1

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Njemačke 25-26 (12-13) u prijateljskoj utakmici u zagrebačkoj Areni. Naši su rukometaši zadovoljni jer je, unatoč porazu, izbornik mogao vidjeti mnogo pozitivnog

VIDEO

Njemačka je dobila prvo od dva 'poluvremena' ovog tjedna. U polupraznoj zagrebačkoj Areni (oko 5000 gledatelja) , dobili su 26-25. Drame nema, nova je prilika za tri dana u Hannoveru, pa ćemo podvući crtu. Luka Cindrić mogao je zabiti za izjednačenje u zadnjem napadu, ali nije uspio.

Nijemci osvojili polupraznu Arenu, Cindrić promašio remi
Nijemci osvojili polupraznu Arenu, Cindrić promašio remi

- Sve u svemu možemo biti zadovoljni. Na momente smo igrali odlično, na momente loše. Mislim da nam je nedostajalo danas lakih golova, polukontre i kontre. Njemačka igra zaista odličan rukomet, ali mislim da i mi možemo biti zadovoljni igračima koji su bili na terenu i onime što su pokazali. Uvijek je lijepo igrati pred hrvatskim navijačima koliko god njih bilo, tako da, ja sam zadovoljan i izuzetno mi je drago i velika mi je čast igrati pred njima - rekao je Cindra i prokomentirao Červarovu ideju u obrani:

U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke

- Červar se posvećuje brzoj tranziciji obrana-napad bez izmjena igrača. Sigurno da je to neka budućnost. Izbornik je inzistirao na tome i mislim da će nam to sigurno trebati na velikim prvenstvima. Mislim da je ta kombinacija odlična za nas, bez obzira na to bio ja u igri ili ne, mislim da je sjajno igrati bez zamjena, barem rukomet kakav se danas igra. Trebat će nam to sigurno.

Na poziciji desnog vanjskog izmjenjivali su se Luka Stepančić i Luka Šebetić, a igrač Pick Szegeda zabio je četiri gola.

- Bila je utakmica natjecateljskog karaktera, iako je bila prijateljska. Dva različita poluvremena. Prvo smo dobro otvorili utakmicu pa malo stali, drugo poluvrijeme smo dosta loše ušli pa na kraju popravili obranu. Bilo je zaista puno novih lica, mislim da smo svi zadovoljni, bilo je tu i puno drugih obaveza, sponzorskih, koje smo morali obaviti ovaj tjedan, ali dobro. Mislim da je izbornik dobio što je htio, probao je različite igrače na različitim pozicijama u obrani. Imamo priliku za revanš već u subotu - jasan je Luka Stepančić.

U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke
33
| Foto: Luka Stanzl/PIXSELL - ILUSTRACIJA

Kapetan Domagoj Duvnjak zabio je tri gola, a ističe kako unatoč porazu ima puno pozitive u prijateljskom susretu.

- Mislim prije svega da je najbitnije da se nitko nije ozlijedio. Bila zanimljiva utakmica za gledatelje. Naravno da nije ugodno kad se izgubi, ali bolje sada nego u prvom mjesecu. Izbornik je isprobavao nove, mlade igrače, koji su sigurno budućnost hrvatskog rukometa. Zahvaljujem se gledateljima koji su došli, veseli me što sam vidio jako puno djece na tribinama. Nadam se da ih nismo razočarali.

U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke

'Uzvratni' susret igra se u subotu, 26. listopada s početkom u 14 sati i 30 minuta u Njemačkoj.

- U Njemačkoj je već rasprodana dvorana, Nijemci vole rukomet. Bit će teško, ali mi moramo misliti na sebe i našu igru. Mislim da smo danas vidjeli jako dobrih momenata u obrani 5-1. Naravno da može bolje, vidjet ćemo. Borit ćemo se - završio je kapetan Duvnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba