Obavijesti

Sport

Komentari 3

Cindrić: Dogovorio sam sve s Linom, da je trebalo, ušao bih

Cindrić: Dogovorio sam sve s Linom, da je trebalo, ušao bih
1

Šest bodova u tri utakmice imaju 'kauboji' nakon večerašnje pobjede nad Makedonijom (31-22). Kao i protiv Japana, opet je nije igrao Luka Cindrić koji ima problema s ložom

VIDEO

Već duže vrijeme mučim muku sa zadnjom ložom, nije ništa strašno. Ali nemam vremena za odmor i potrebna je regeneracija. Zdravlje je najbitnije i protiv Španjolske moramo ući svi na stopostotnoj razini. Mislim da je izbornikova odluka bila pametna i nadam se da ćemo biti spremni za Španjolce i prvo mjesto u grupi, objasnio je svoje ostajanje na klupi drugu utakmicu zaredom Luka Cindrić.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Croatia v Japan

'Kauboji' su i bez Luke razbili Makedoniju s devet razlike (31-22), a posebno je dobro uz Šegu na golu odigrao i Igor Karačić.

- Šta da vam kažem. Duvnjak i Karačić prije svih su odigrali sjajno, i Stepančić je bio na vrhunskoj razini. Već duže vrijeme imam problema s ozljedama. Dogovorio sam s trenerom i strukom da ću sjediti na klupi. Da je bilo potrebe ušao bih. Međutim, hvala Bogu nije, svi su bili sjajni. Imamo 16 igrača, ne ovisimo o dvojici, trojici i moram čestitati dečkima na odličnoj utakmici - zaključio je Cindrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Duvnjak: Ma misli su mi trenutno na danu odmora

Igrač utakmice bio je kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak sa šest golova i osam asistencija. 

- Želio bih se zahvaliti ovoj predivnoj publici koja nas je nosila od prve do 60. minute. Odigrali smo dobru utakmicu iako je bila teška. Naša obrana je dobro funkcionirala, u napadu smo igrali pametno. Oni su krenuli sa 5-1 obranom i od početka u napadu 7 na 6. Ali mislim da smo imali utakmicu pod kontrolom i zasluženo pobijedili - rekao je Duvnjak nakon utakmice za RTL.

Nakon dvije utakmice naši su reprezentativci malo umorni, ali slijedi im dan odmora pa utakmica protiv Bahreina.

- Meni su misli na sutrašnjem slobodnom danu, hahaha. Izgleda kao da se nismo previše potrošili, Svaka je utakmica teška. Pobijedili jesmo, sve je divno i krasno, prenosimo bodove u drugi krug i to je važno. Imamo dan odmora pa nam slijedi Bahrein. - rekao je Duvnjak pa dodao:

- Iskreno, nismo ih gledali još, ali smo favoriti i moramo pobijediti. Onda slijedi Španjolska koja je stvarno vrhunska reprezentacija. Pokazali su to i protiv Islanda jučer, ali mi uz ovakvu podršku navijača možemo pobijediti. Ta četiri boda stvarno bi nam otvorila velike mogućnosti za prolazak dalje - jasan je kapetan.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Croatia v Macedonia

Naši su 'kauboji' puni samopouzdanja i vidljivo je kako u momčadi vlada dobra atmosfera. 

- U utakmici protiv Islanda dobili smo puno samopouzdanja. Ona je bila ključna za nas. Sada smo pokazali na terenu da živimo i igramo jedan za drugog. Sve funkcionira i nadam se da ćemo tako nastaviti - rekao je Domagoj pa se osvrnuo i na odlične mlade igrače, Šipića i Mandića koji su Makedoniji dali po četiri gola:

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Croatia v Macedonia

- Mladi su fenomenalni. Mislim da hrvatski rukomet ne treba brinuti za budućnost. Nekim dečkima je ovo prvi put da igraju Svjetsko prvenstvo i to nije mala stvar. Oni igraju fenomenalno i bore se. Mi stariji smo ima velika podrška - zaključio je igrač utakmice protiv Makedonaca.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio