Obavijesti

Sport

Komentari 4

Cindrić 'projurio' kroz Pariz, Zagreb će se 'čupati' za prolaz

Cindrić 'projurio' kroz Pariz, Zagreb će se 'čupati' za prolaz
4

Veselje RK Zagreba kratko je trajalo. Pick Szeged bio je prejak kod kuće. Čak deset golova prejak (33-23), da konkretiziramo. A ostali parovi u skupinama? Iznenađenje do iznenađenja i otežavanje prolaska Zagrebu...

VIDEO

Nakon odigranih 10 kola u Ligi prvaka, dogodile su se i djelomične promjene u Zagrebovoj skupini A. Cindrićeva Barcelona je uobičajeno dominantna, ovaj puta svladavši PSG s tri gola razlike 35-32.

To je prvi poraz kod kuće za Pariz od 2014. godine, odnosno, nakon 42 nepobjedive utakmice. Nije Parizu pomoglo niti osam golova Sagosena pokraj Palmarssonovih i Cindrićevih šest. Barca je ulazila u serije od dva, tri, čak i četiri (na početku i na kraju drugog dijela) gola. Parižani su se trudili, no nije bilo spasa, nisu uspjeli niti s kombiniranih 12 golova starijeg Karabatića i Hansena.

SG Flensburg-Handewitt - FC Barcelona

Ipak, Barca je i dalje nepobjediva u Kataloniji, dok su među gostovanjima kiksali jedino u Mađarskoj kod Szegeda, 'noćne more' i Vujinog Zagreba. Szeged se pozicionirao na drugo mjesto tablice nakon  što je rutinski pobijedio Zagreb na domaćem terenu s deset golova razlike i tako na svom kontu trenutno ima 17, bod više nego li PSG.

Flensburg je nastavio svoj negativni niz i protiv Aalborga koji ih je dobio 32-29 prekinuvši tako svoje loše razdoblje. 

Celje, koje je prije samo nekoliko dana 'razmontiralo' Zagreb (dva puta) izgubilo je od predzadnje momčadi tablice, Elveruma u gostima čak 11 razlike 37-26. Prva je to pobjeda za Elverum nakon tri poraza i remija upravo sa Zagrebom. Bolja gol razlika tako ih postavlja iznad hrvatskog prvaka koji s gol razlikom od minus 56 ima tek tri boda pobijedivši samo Elverum u Areni nakon remija u gostima tri kola prije.

Zagrebu su tako kao možebitne šanse ostali Flensburg i Aalborg kod kuće budući da Barcelonu i PSG pobijediti u gostima nikako neće biti lako, no ovakvom Zagrebu pitanje je koliko su i Flensburg i Aalborg jednostavni protivnici za zagrebaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.