Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cirkus pravila: Sandra je bacila najdalje pa ostala bez pobjede!

Komentari (77)
 • Ovo je sramotno....to nema veze sa sportom!!!

  8. 9. 2018,   19:03
 • Sta rade od sporta to nisu istine.

  8. 9. 2018,   19:10
 • Kladio sam se da će Perez dobiti Sandru, i da će Sandra baciti dalje od 67 metara, a na PSK mi otmu dobitak, kažu da Sandra nije bacila dalje od 67 metara, jer kao gledaju samo finalnu seriju. Lopovi jedni pokvareni, a Sandra je dobila na mitingu 50000 eura za najdalji hitac, dok je Perez dobila 30000 eura za pobjedu, što znači da je Perez pobijedila Sandru, ali i da je Sandra najdalje bacila. Ma ne da mi se gubit živce radi 100 kuna i objašnjavati se mjesec dana sa tim kretenima u PSK. A pravila ovog natjecanja su stvarno cirkuska što se diska tiče. Sandra je i u zadnjoj seriji bacila oko 68 metara ali je napravila prestup za 2 milimetra. Najbolja je na svijetu, ali eto, kad slože pravila da se računa samo zadnja serija, onda i ona može nesretno izgubiti, iako je imala tri najbolja hica.

  8. 9. 2018,   19:12
  • psk lopovi lihvari fuj. fala ti bože da od 01.01.2017. ne igram kladionicu

   8. 9. 2018,   19:44
  • Mislim da supersport prednjaci. Tj. da je najbolja u Hr

   8. 9. 2018,   20:47
  • Iako da, bolje bez ijedne. ... Bas mi je zao radi moguceg dobitka od kojrg nazalost nista.

   8. 9. 2018,   20:48
  • Napiši prigovor jer sigurno ne postoji pisani trag da se gleda samo zadnja serija niti su do igdje posebno naveli dok postoji službena potvrda pobijede Perez, ali nekako mi je i tvoja priča sumnjiva jer kao kladio si se da će Perez pobijediti s minimalnih 68m za koje ne znam jeli ikad bacila.

   9. 9. 2018,   08:37
  • Ili neka ti bar vrate ulog zbog zbog nedorečenosti pravila!

   9. 9. 2018,   08:39
  • @lika, znao sam za pravila kupa, i da je pobjednik onaj koji u zadnjoj seriji od dva finalista najdalje baci, i računao sam na to da će Sandra u prve tri serije baciti preko 67, a onda da će ili u 4. ili 5. seriji imati neispravan hitac, a Perez nikad nema neispravan, osim kad sama namjerno prestupi. Zato sam se tako i kladio, koef. 1.85 da će baciti dalje, i 4.5 na to da će Perez biti bolja od Sandre. Tako je i bilo. Nisam to igrao radi love, ali nekad se kladim protiv naših tek toliko da mi ne padne teško ako izgube, barem za utjehu dobijem pare, a ako pobjede, mislim si, nek su samo pobijedili, fućkaš pare. Win win dobitak za mene. Nema živciranja. Ali sad su me zato ovi iz PSK duplo naživcirali. Al dobro, bilo pa prošlo.

   9. 9. 2018,   10:47
  • A imam i još jedan listić gdje sam igrao da Sandra baca dalje od 66.99m , Španjolska dobija Englesku, i del Potro Đokovića, i taj mi je isto propao, još i prije finala US Opena. Osim toga, kladionica nikad ne dozvoljava na isti rezultat dvije oklade na istome listiću, a ovdje ispada da je o hicu u zadnjoj seriji i jedna i druga oklada na istome listiću. Da se idem pravdati sa njima, ne mogu nikako dobiti, jer u slučajevima kad je nešto nejasno, oni imaju pravo reći onako kako žele, pa čak i kad je jasno, ukoliko to njima ne odgovara, oni naknadno mogu reći da su krivo postavili uvijete, ali da su trebali biti drugačiji, i onda ti samo isplate ulog. Već su se događale takve situacije drugima.

   9. 9. 2018,   11:03
 • Našli ameri način da sve prisvoje.

  8. 9. 2018,   19:16
 • ja bi na Sandrinom mjestu zahtjevao opoziv čelnika IAAF-a !....lijepo bi ih demokratski tako napadao dok ih ne bi uništio !....a s ovim ugledom koji ima kao jedna od najboljih atletičarki u povijesti to bi mogla !....posmjenjivao bi ih iz čistog inata i zato da banda napokon se makne iz sporta !

  8. 9. 2018,   19:22
  • Pa mijenjali bi možda pravila da su znali da je sandra bila i zastupnica 365 udruge u saboru al sramotno je da ne znaju taj podatak al eto imamo slab marketing

   8. 9. 2018,   19:28
  • ne kužim baš domicilni o čemu ti to !?....oni su upravo i mijenjali pravila da bi od toga napravili sprdačinu i da najbolji na kraju nije najbolji zato jer im je dopizdilo da je najbolji - pobjednik !....to je slično ko da bi uveli "umjetnički dojam " koji nosi više bodova od daljine bacanja diska pa da onda "objektivni suci" sami odrede tko će biti pobjednik prema samo njima znanom "ukusu " ili volji ....Takve tipove jednostavno treba maknuti iz sporta !

   8. 9. 2018,   20:10
  • klupa .....naravno da je znala i naravno da je mogla "nojevski" zabiti glavu u pijesak i "zaobići natjecanje"....ali što bi rekli nogometaši ili ljubitelji nogometa da neki mudrijaši iz FIFE uvedu nova pravila u kojima bi o pobjedniku odlučivalo recimo "broj visoko napucanih lopti u zrak" ili "zbroj pretrčanih kilometara nogometaša jedne ekipe" ....umjesto broja zabijenih golova !?.....i ne bi li to bio dobar razlog da se predlagatelje i provoditelje takvih "novih pravila" zauvijek izbaci iz bilo kakvih tijela nogometa !?....a isto vrijedi i u ovom slučaju u ovoj atletskoj disciplini

   8. 9. 2018,   20:15
  • i tu uopće nije važna neka nevažna pobjeda za jednu , pobjedama krcatu sportašicu kao što je Sandra ....u pitanju je princip ! ...i dobrobit te grane sporta i onih koji se pošteno bave tim sportom

   8. 9. 2018,   20:16
  • klupa ...jesi ti siguran /sigurna da je točno napisano prvo slovo tvog imena ?!

   8. 9. 2018,   20:17
  • Klupa odličan primjer si dal u biti pravila su pravila vrijede za sve

   8. 9. 2018,   20:20
  • ok klupa sad si fakat i dokazal da su ti krivo napisali prvo slovo imena !.....Zna se što je finale a što uvodne utakmice i govoreći opet nogometno svakoj budali je jasno da ako neka reprezentacija ima super rezultate u kvalifikacijama ( to su bili Nijemci ) a onda na finalnom natjecanju tj. na svjetskom prvenstvu gube da onda ne mogu biti prvaci ....ali je bit da u svim tim utakmicama odlučuje broj zabijenih golova a ne "umjetnički dojam " "minuli rad " ili neka druga glupost ! Isto naravno vrijedi i za tvoj primjer o Boltu ....a ti domicilni...fakat mi nije jasno čemu se ti to pridružuješ i hvališ "primjer" !?...

   8. 9. 2018,   20:34
  • klupa (s krivim prvim slovom)....jel tebi možda promaklo da je pobjedila ona koja je bacila čak tri metra kraće !!.....i to da se tako nešto do sad (po dosadašnjim pravilima ) nije moglo dogoditi !?....opet se vraćam na nogomet ...zamisli da u finalu SP-a pobijedi ona repka koja je izgubila s 0-3 , zato što je nekakvim "novim pravilima " određeno da je pobjednik onaj koji u finalu ima najljepše dresove i frizure ....i još da objasne gubitnicima kako je takvo pravilo "određeno ranije i da nisu niti trebali nastupiti ako im se ne sviđa " .....ja fakat ponekad imam osjećaj da bi neke stvari lakše objasnio ljubičastoj fasadi nego nekim "komentatorima" na ovom portalu !

   8. 9. 2018,   21:04
  • dakle (k)klupa (s krivim prvim slovom - sada sve očitije ) ....Perković je bacila 68 metara !!! i po svim dosadašnjim ( i logičnim ) pravilima to je bio uvjerljivo najdalji hitac i kao takav je trebao biti pobjednički , kao što je u svim sličnim sportovima i sličnim natjecanjima - u skoku u dalj, skoku u vis, bacanju kugle, kladiva, koplja itd. ...koji ti dio nije jasan !?? ....k vragu , gdje je ta ljubičasta fasada da joj objasnim !?

   8. 9. 2018,   21:25
  • ....sada ispravljam svoj uvodni komentar ....na njenom mjestu ja bi ubuduće javno i deklarativno i prosvjedno izbjegavao sva buduća takva komična natjecanja kao što je ovaj "Kup kontinenata" sve dok komedijaši iz IAAF-a zagađuju takvim glupim pravilima ovaj sport ....i to bi onda javno objavio u svim mogućim medijima s jasnom preporukom da se te komedijaše ukloni iz njihovih fotelja u koje su očito zasjeli - grubom greškom i šalom prirode (kao i neki komentatori na koje ovdje ja nailazim ) ....ona to svakako kao svjetski ugledna sportašica ima čime potkrijepiti !

   8. 9. 2018,   21:30
  • super (k)lupa....onda uvedimo pravilo u nogomet da svi golovi koje zabiješ od prve do 85. minute ne vrijede jer je to "uvodni dio utakmice , kvalifikacija " ...i da vrijede samo oni golovi koji se postignu od 85. do 90. minute ....a ak niko ne zabije u tom periodu , onda naravno, odlučuje o pobjedniku - "najljepša frizura centarfora ".....eto vidiš , imam i ja pametnih prijedloga i siguran sam da bi se našlo priličan broj mudraca koji bi prihvatili taj moj genijalni prijedlog !

   8. 9. 2018,   21:36
  • (k)lupa....si ti uopće pismen ?...zakaj ovdje ima tak malo ljudi koji razumiju napisani tekst ?.....nisam li ja sasvim jasno napisao to o Njemačkoj i kvalifikacijama u kojima su bili odlični pa nakon toga krahirali na prvenstvu !?....zakaj ti mrziš zdravi razum ?!

   8. 9. 2018,   21:47
  • ps. ...u zadnje vrijeme primjećujem da "najpametniji" komentatori na ovom portalu obvezno svakom svom bistrom komentaru stave pluseka a protukomentatoru stisnu minuseka .....djeco sitna zuba, kaj vas to tak jako veseli ?!

   8. 9. 2018,   21:49
  • (k)lupko .....zakaj trolanjem pokušavaš prikriti nedostatak zdravog rasuđivanja ?....zakaj mrziš mozak ?

   8. 9. 2018,   23:03
 • Fuj sramota!

  8. 9. 2018,   21:20
 • My my my, opet su ispljunuli terapiju i krenuli izmišljat gluposti. Ovog nema ni u Vrapču.

  8. 9. 2018,   20:04
 • Zar se ovo moze desit u 21.stoljecu? Molim novinare da pisu malo vise o ovom apsurdu i da sve te ljude zbog ovakvog pravila maknu sa tih mjesta i strpaju u zatvor!!

  8. 9. 2018,   20:50
 • možda nekome padne ideja da u boksu ako prvi padneš , budeš pobjednik , bit če tu još svašta , pa u skijaškim skokovima skočiš najdalje i budeš recimo treči , jegiba , nisi se dobro držal za zrak

  8. 9. 2018,   22:56
 • Jesu sudci u HDZ- u

  8. 9. 2018,   21:39