Obavijesti

Sport

Komentari 18

Cirkus u 3. HNL: Sucu prijetili smrću, smijenili su i - spikera!

Cirkus u 3. HNL: Sucu prijetili smrću, smijenili su i - spikera!
1

Nakon isključenja igrač je psovao riječima 'Naje*at ću ti se majke krvave, vidjet ćemo se kod auta, kretenu jedan glupi', napisao je glavni sudac utakmice Graničara i Cvetkovca u službeni izvještaj...

VIDEO

Miris piva i ćevapa sastavni su dio svake niželigaške utakmice, ali isto tako teško da utakmice prođu bez vrijeđanja sudaca i žutih kartona. Tako je bilo i na utakmici Graničara iz Đurđevca i Tehničara iz Cvetkovca koji se natječu u 3. HNL Sjever. Nakon što smo se nagledali svakakvih događaja iz 3. HNL Jug, dužni nisu ostali ni njihove kolege na drugoj strani Hrvatske...

Sudac i delegat su na toj utakmici imali pune ruke posla te su se u izvještajima bome raspisali. Tako je čak sedam igrača dobilo žuti karton, a njih trojicu glavni sudac je i isključio.

Štoviše, predstavnici domaćeg kluba morali su odstraniti i spikera sa svog mjesta već u 25. minuti nakon dosta natezanja, ali to ga nije spriječilo da do kraja utakmice s tribine vrijeđa goste?!

No posebno su bili 'raspoloženi' igrači Graničara koji su dobili čak pet žutih i dva crvena, a u nekoliko navrata su žestoko izvrijeđali suca. Prvi igrač Graničara pocrvenio je u 84. minuti, a onda se sucima obratio riječima, citiramo sučev izvještaj:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon isključenja napuštajući teren za igru unio se u lice drugom pomoćnom sucu te se obratio riječima, 'Ubit ću te, mamu vam je*em. Nakon toga obratio se sucu utakmice riječima, 'A tebi ću govno Varaždinsko razbiti cijeli auto i sram vas može biti. 

Salve uvreda i psovki nastavile su se u 90. minuti kada je pocrvenio i drugi domaći igrač, a on je bio još vulgarniji.

- Nakon isključenja igrač je psovao riječima 'Naje*at ću ti se majke krvave, vidjet ćemo se kod auta, kretenu jedan glupi'. Zatim je naslanjajući svoj kažiprst na sučevo lice, obratio sucu riječima, 'razbit ću te vani'.

Glavni sudac Ivan Slunjski isključio je i igrača Tehničara u 62. minuti zbog preoštrog starta što mu je bio drugi žuti karton.

Ovakvo ponašanje igrača Graničara je neprihvatljivo jer u sportu ne bi smjelo biti mjesta za uvrede i nasilje, a kamoli za prijetnje smrću. Klub iz Đurđevca sigurno očekuju velike kazne, prvo zbog crvenih i žutih kartona, a onda i zbog prijetnji i izljeva vulgarnosti čega ne bi uopće trebalo biti na sportskim borilištima. 

U nastavku možete i detaljnije proučiti izvještaje koje su napisali glavni sudac i delegat...

Rezultat utakmice ostao je u drugom planu, a Tehničar je pobijedio 3-1...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.