Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ćiro: A želio sam samo bod na gostovanju u Belgiji

Ćiro: A želio sam samo bod na gostovanju u Belgiji
7

Ćiro Blažević vodi reprezentaciju svoje Bosne i Hercegovine prema Svjetskom prvenstvu iako se na gostovanju u Belgiji nije nadao pobjedi...

VIDEO

Nisu Belgijci igrali loše u obrani nego mi imamo jedan od najboljih napada na svijetu, kojemu se rijetko tko može oduprijeti, izjavio je Miroslav Ćiro Blažević i dodao:
- Igrači su se zaje... Prije utakmice rekao sam da bih bio zadovoljan i bodom, a oni odigraju ovako i zabiju im četiri komada.
Bivši hrvatski izbornik najveći je junak u BiH nakon pobjede nad Belgijom (4-2) u Genku.
“Briljantna postavka igre iskusnog stručnjaka Blaževića” - pripisuje zasluge za pobjedu Ćiri sarajevski list Oslobođenje.
Mnogi slavlje nad Belgijom opisuju kao najveću gostujuću pobjedu BiH. U pet utakmice Ćirina momčad izgubila je samo od Turske i Španjolske te ima realne izglede za drugo mjesto i doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo. Uz Njemačku, BiH je sa 16 golova i najefikasnija momčad kvalifikacija.
Utakmica u Genku bila je prekinuta 12 minuta zbog bakljade bosanskohercegovačkih navijača. Ćiro ju je pokušao smiriti, ali nije uspio. No stanka je dovoljno potrajala da Ćiro motivira svoje igrače, koji su nakon povratka na teren zabili tri gola.
- Što sam im rekao? Pa da pobijede, da je dosta te zaje... - objasnio je Blažević.
Euforija u cijeloj zemlji ponijela je i igrače, koji su u Genku planirali malo “proslaviti” pobjedu. Ćiro Blažević ih ipak na koncert Enesa Begovića nije pustio.
- Ovo je veličanstvena pobjeda, ali potvrdu će dobiti samo ako ih u Zenici u srijedu pobijedimo još jedanput - kazao je izbornik BiH.
Popularni pjevač Halid Bešlić, koji se u Sarajevu oporavlja od automobilske nesreće, pozvao je Ćiru da ga s nekoliko reprezentativaca dođe posjetiti u bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante