Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ćiro Blažević: Nije Dinamu bio kriv Beograd

Ćiro Blažević: Nije Dinamu bio kriv Beograd
1

Miroslav Ćiro Blažević u “Nedjeljom u 2” pričao o generalima, košarkašima, kriminalu u nogometu, zaradi u 35-godišnjoj karijeri...

VIDEO

Kao i svaka javna osoba, ne smijem ništa skrivati, pa tako ni koliko sam zaradio u karijeri, pričao je Ćiro pod pritiskom voditelja Aleksandra Stankovića u emisiji “Nedjeljom u 2”. Ali, onda ipak nije otkrio koliko je zaradio. - Priča se o osam milijuna eura? - pitao je Stanković. - Prijateljima kažem - manje, neprijateljima - više, ha, ha. U 35 godina nikad nisam dobio manje od 100.000 maraka na godinu, u Iranu sam odmah zaradio milijun dolara - pokušao se izvući Ćiro, koji je veći dio emisije pričao o svojim političkim uvjerenjima. - Prije sedam godina smo potpisivali peticiju za generale, ali ja ih se ni danas nisam odrekao. I dalje sam u HDZ-u i Sanaderu ne zamjeram tu suradnju s Haaškim sudom jer je i on sam objasnio kako je to učinio zbog viših interesa. Znojio se Ćiro kada ga je Stanković pitao zašto, kao patriot, ne otkrije koji su to kriminalci u hrvatskom nogometu o kojima je pričao na suđenju Novaliću, kada je spominjao i crne račune kao normalnu pojavu u našem nogometu. - Možda moja patriotska svijest nije došla do razine da budem cinkaroš. Uostalom, nisam ja policajac - rekao je Ćiro, a kad je Stanković inzistirao, kasnije je dodao: - Ja sam to govorio da spasim Novalića jer sam znao da taj dobri čovjek nije kriv. Pričao je Ćiro, naravno, i o osvajanju naslova s Dinamom 1982., nakon 24 godine posta. - Nije Dinamu bio kriv Beograd, ta je tvrdnja samo pokrivala vlastitu nesposobnost. Mnogi su i u Beogradu odahnuli kada je Dinamo osvojio naslov. ĆIRO BLAŽEVIĆ NE VOLI MILANOVIĆA Kada sam vidio novoga predsjednika SDP-a, ja kao HDZ-ovac rekao sam: 'To je taj! Mladi čovjek u sjajnoj kondiciji, on bi mogao biti vođa’. Ali kad sam čuo da ne vjeruje u Boga, da mu je Tito draži od Tuđmana i da se biračima obraća s 'drugovi i drugarice’, nije mi se svidio. I siguran sam da će HDZ opet pobijediti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet