Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ćiro: Francuzima ćemo vratiti za sve ono iz 1998. godine

None Foto: Dusko Jaramaz/Robert Belosevic/PIXSELL

Legendarni Ćiro Blažević kaže kako je pogodio rezultat utakmice Hrvatske i Engleske, ali da jedino nije znao da ćemo ponovno ići u je**** produžetke

Prognoza mi je bila točna. Rekao sam da ćemo pobijediti 2-1. Samo nisam znao da ćemo ići u je*ene produžetke.

Rekao nam je to legendarni trener Ćiro Blažević odmah nakon pobjede koja je ovoj generaciji Vatrenih osigurala još veći uspjeh od onog Ćirinih sinova iz 1998. u Francuskoj.

- Ovo je nešto veličanstveno, najveće što smo mogli napraviti. Kad smo primili gol, znao sam da je to dobro i da ćemo se dići. Nisam sumnjao u Dalića i momčad. Evo, tu sam u gradu, ljube me i grle navijači, ne daju mi mira, a kako da i daju kad je ovo nešto veličanstveno - kazao je Ćiro.

Naravno da se prisjetio legendarnog uspjeha u Francuskoj.

- Sad nas u finalu Svjetskog prvenstva čeka moj učenik Descahamps. Bit će jako za*ebano. Ali osvetit će Dalić tatu Ćiru i vratit će im za ono 1998. godine - kazao je Blažević.

Utakmicu protiv Engleza pratio je na rubu živaca.

- Bilo je toliko napeto da sam pio tabletu za smirenje. Ali nisam sumnjao da ćemo riješiti Engleze - zaključio je Ćiro nakon pobjede u Moskvi.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (22)
  • Samo sto ovaj put izbornik neće ostaviti najboljeg igrača (Modrica) na klupi kao sto su neki ostavili Prosineckog 98me

    12. 7. 2018,   18:08
  • E moj Ćiro, da nisi prodao utakmicu 98' moglo nam je ovo biti već drugo finale.

    12. 7. 2018,   18:20
  • “Hrvati imaju lijepo organiziranu igru kada su u posjedu lopte, stoga bismo im trebali loptu što prije oduzeti i forsirati kontru. Ako to uspijemo napraviti u nedjelju, vjerujem da je naslov naš”, pisao je za L’Equipe Johan Micoud, bivši francuski i reprezentativac. Francuzi su otkrili koncept za igru protiv Hrvatske. Opće je poznato da Francuska ima dobru obranu i jaku kontru. I Dalić će pripremiti recept za pobjedu nad Francuskom na hrvatski način ali mi nećemo naše adute i igru unaprijed otkriti već ćemo to pokazati na samoj utakmici. I na kraju uz ogromno zalaganje svih igrača i i velike borbe svih 120 minuta i hladne glave uz Božju pomoć postati ćemo svjetski prvaci!!! Zlatna lopta ide Luki Modriću to je očigledno!!! Ćiro je najjači u psihološkoj pripremi igrača a to je 90% pobjede, sve je ostalo 10%.

    12. 7. 2018,   20:41