Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ćiro: Moj Cico ima atomsku bombu, 
a ja samo mitraljez

None Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Učenik protiv učitelja – Zlatko Kranjčar protiv Miroslava Blaževića, danas u 13 sati, derbi iranskog prvenstva Sepahan – Mes Kerman. Oba trenera u specifičnoj situaciji

Posljednji su se put sudarili prije deset godina kada je Ćiro s Dinamom u šampionskom pohodu svladao Cicinu Rijeku 2:1 u Maksimiru. A baš je Ćiro Blažević 1994. godine, prvi put doveo Cicu na Dinamovu klupu.

Učenik protiv učitelja – Zlatko Kranjčar protiv Miroslava Blaževića, danas u 13 sati, derbi iranskog prvenstva Sepahan – Mes Kerman. I obojica slavnih trenera u specifičnom tonusu; Cico lovi naslov prvaka, Ćiri gori pod petama, prijeti ispadanje...

– Ne zavaram se nezavidnom Ćirinom pozicijom. Taj Kerman najopasniji je od svih davljenika, stoga sam upozorio svoje igrače: "Ne budite neozbiljni, sjetite se kako je s njima prošao Esteghlal!" – kaže Zlatko Kranjčar.

Esteghlal je najveći Cicin suparnik za naslov prvaka i nedavna Ćirina žrtva, 0:1 usred Teherana.

– Ha, ha, zahvalio sam Ćiri na toj usluzi, čujemo se često, susretnemo se na aerodromima, srdačno porazgovaramo. I istinski bih volio da Blažević uspije spasiti Kerman od ispadanja, držim mu palce. Samo ne danas – dodaje Kranjčar.

Komentari (4)
  • Kako frajer to jednostavno i na svoj način objasni :D

    8. 2. 2012,   10:54
  • Opet će Cico pasti !!!

    8. 2. 2012,   10:16
  • malo riječi..puno istine :D

    8. 2. 2012,   14:10