Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ćiro na klupi Vojvodine za 500.000 eura od siječnja?

Ćiro na klupi Vojvodine za 500.000 eura od siječnja?
1

Miroslav Ćiro Blažević mogao bi u siječnju postati trener novosadske Vojvodine. Za Press kaže da mu je bolje raditi u Novom Sadu nego u Šangaju

VIDEO

Sada već bivši izbornik BiH mogao bi već u siječnju biti na klupi Vojvodine iz Novog Sada. Čelnici trećeplasiranog tima srpske Jelen Superlige spremni su za trenera svih trenera izdvojiti i 500.000 eura za jednogodišnju suradnju.
U razgovoru za Press rekao je da bi za njega bilo bolje da radi u Novom Sadu nego u Šangaju, iako su mu Kinezi dostavili ponudu od milijun eura.
- Sine moj, šta da ti kažem. Mene niko od čelnika Vojvodine nije zvao, niti kontaktirao sa mnom... Nešto su mi pričali prijatelji i pojedini menadžeri, a vidite kako se sve sazna i onda od svega ispadne jedna velika pizdarija - rekao je Ćiro.
Najveći zabavljač među nogometnim stručnjacima kaže da ne vidi zašto jedan hrvatski trener ne bi mogao raditi u Srbiji. Prema njegovim riječima, ljudi koji žive na balkanskom "buretu baruta" što prije se trebaju osloboditi raznih predrasuda.
- Neću da pričaju kako je Ćiro samoreklamer, pogotovo što Vojvodina u ovom trenutku ima trenera. To je veliki klub i ne bih imao ništa protiv da radim u Vojvodini. Pa bolje bi mi bilo u Novom Sadu nego u Šangaju - istaknuo je Miroslav Ćiro Blažević.
Novinare je opomenuo za širenje netolerancije.
- Mlad ste čovjek, zar stvarno mislite da bih kao Hrvat nekome smetao u Novom Sadu? Pod hitno se moramo riješiti takvih zabluda i primitivizma. Prvi sam se obradovao kada je Ljupko Petrović preuzeo Croatiju iz Sesveta. Novinarima sam dao dušu, ali vidite što su mi uradili s ovim Misimovićem. Pizdariju. Baš me je umorila epizoda u Bosni i Hercegovini - poručio je Ćiro.
Prvi čovjek novosadskog kluba Ratko Butorović, popularni Bata Kankan, rekao je da taj klub trenutačno ima trenera (Branko Babić, op.a.), ali da nije nemoguće da dođe do promjene u vodstvu. On je rekao da mu je drago što je tako veliki trener i gospodin izrazio spremnost da dođe u Novi Sad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba