Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ćiro: Nabijem na k...c onog tko mene mora spašavati

None Foto: Danko Vučinović

Sigurno odlazim i znam da ću vam faliti. Nije lako nasmijavati ljude, rekao je Ćiro Blažević nakon poraza njegova Zagreba od gostiju iz Maksimira

Čestitam svojim igračima na pobjedi i finalu, ukupno smo u dvije utakmice bili bolja momčad, kratko je Dinamov trener Zvonimir Soldo analizirao utakmicu kojom je njegova momčad izborila finale Kupa i dvostruki ogled s Hajdukom. Strateg "modrih" poslovično je diskretan i ne osobito pričljiv, ali ovoga puta ta je njegova osobina bila naglašenija no ikad.
- Neću previše analizirati utakmicu i na tome ću se zadržati - dodao je Soldo. Na pitanje kako komentira očajan ulazak Dinamovih igrača u ovu utakmicu, nije ponudio previše...
- O tome ću razgovarati s momčadi. Kako bilo, ono najvažnije smo ispunili. Neću sada analizirati, ali u baš svakoj utakmici se mogu izvući dobre i loše strane.
Srećom po hrvatski medijski prostor, još imamo Ćiru.
- Slažem se da je Dinamo bio bolji, iako mislim da smo mogli napraviti više. Možda sam subjektivan, ali mislim da smo mogli napraviti nešto. No samo uz izuzetnu sreću, a mi je nismo imali... - kazao je Ćiro, a onda se osvrnuo na Soldin način komunikacije.
- Sine, moram učiti od tebe, gdje bih ja bio da sam takav. Napravit ćeš veliku karijeru jer si mudar! Drago mi je vidjeti kako je pametan, da sam ja imao takvu filozofiju danas ne bi bilo 'Ćiro, pederu', nego 'Ćiro, gospodine'.
I dok Soldu hvali, od svoje pozicije se polako oprašta.
- Sigurno odlazim. Mediću ništa ne zamjeram, on je ambiciozan i smatra da bi više mogao napraviti bez mene. Ali znam da ću vam svima faliti, najteže je nasmijavati ljude. Znate li koliko je Chaplin na tome love uzeo?! - u šaljivom tonu rekao je Ćiro, a onda se malo naljutio. Mediji su pisali da ga na klupi Zagreba može ostaviti samo finale Kupa...
- Razočaran sam takvim pisanjem medija i nabijem na k...c onoga koji mene mora spašavati. Pošteno sam odradio svoje, a normalno je da su me se ljudi koji odlučuju zasitili!
O pobjedniku Kupa ne dvoji.
- Ne vidim kako bi Hajduk mogao nauditi Dinamu - u jednoj rečenici sve je rekao Ćiro Blažević, ali njegov kolega s Dinamove klupe puno je oprezniji. Iako, od Ćire i nije teško biti oprezniji...
- U finalu nema favorita, pogotovo kad igraju Dinamo i Hajduk. Oni će pokušati spasiti sezonu, a mi ćemo pokazati zašto smo bolji i zašto smo tu gdje jesmo.

Komentari (6)
  • istina ćiro..nedaj se legendo!!!!!ko ih jeb...sve...

    23. 4. 2008,   23:30
  • Ćiro je car

    24. 4. 2008,   01:51
  • Čiro care,Čiro gospodine!!!

    24. 4. 2008,   02:31