Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ćiro: Ne bih ljudima u Hajduku bio u koži, vatra je uzela maha

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Debrecen? Da, toga se svi sjećaju, a nitko ne spominje kako sam Hajduku donio Superkup, naglasio je autor jedne od najvećih blamaža 'bijelih' u Europi. Oreščanin ga je nadmašio...

Debrecen i Shelbourne dosad su se isticali, rugali se s vrha kao autori najvećih europskih krahova u povijesti velikog Hajduka. Sad ih je malteška Gzira United smijenila...

Debrecen je bio posljednji Hajdukov suparnik u Ligi prvaka. Još u ljeto 2005. godine, kada je igrao Niko Kranjčar, a trener je bio Ćiro Blažević. Mađari su kod kuće slavili 3-0, pa na Poljudu 5-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je tako, svi se sjećaju tog ispadanja od Debrecena, a nitko ne spominje kako sam Hajduku donio Superkup - brani se i danas Ćiro, ne uživajući u činjenici da je Siniša Oreščanin preuzeo autorstvo najvećeg debakla "bijelih".

- Gledao sam utakmicu, kako je ne bih gledao?! Prvo moram reći kako je Hajduk imao i dozu nesreće, Maltežani su zabijali golove kakvi se rijetko viđaju u nogometnom svijetu. A vjerujte, sada ljudima u klubu ne bih volio biti u koži - kaže Ćiro Blažević i zaključuje:

- Stanje u Hajduku? Gledajte, ja sam zadnji koji će dolijevati benzin na vatru, pogotovo tamo gdje sve već opasno gori. Kažem, u Hajduku je vatra uzela maha u pm....! Opet, nisam previše upućen u cjelokupno stanje oko Hajduka, samo znam da predugo stanje na Poljudu nije dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (29)
  • Kaže Ćiro, isti onaj koji je prije 10 dana rekao da su pokradali Hajduk i tako dao podršku narkosima koji su pokopali ovaj klub.

    20. 7. 2019,   08:36
  • Kaj je sramota izgubiti od boljeg tima...

    20. 7. 2019,   08:38
  • Hoce meni netko objasnit?! Ajduk se svrstava uz bok Dinama,mamic im je za sve kriv...ok razumjem! Ali ako taj Mamic uspjeva igrace prodat za 20-25-30mil eura kako to da udruga ne moze za 35 ili 20miliona?? Kako,nikako mi to nije jasno??? Mamic je lopov sto proda igraca za 30mil a ovi u ajduku pustise bradar djabe!! Tko je ovdje lud????????

    20. 7. 2019,   09:17