Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ćiro: Uništili su sve, Boga mi, neće oni tako još dugo vladati

None Foto: Slavko Midzor/Marijan Susenj/PIXSELL

Frapirao sam se kad sam vidio brojke koliko troši Šukerov savez. To u vrijeme Vlatka Markovića nikad ne bi bilo moguće, kaže legendarni Ćiro Blažević

Ako tražite studentski posao, nema boljeg od onog u HNS-u. Bilo da ste u “organizaciji”, “izdavanju akreditacija” i sličnih honorarnih poslova, vratit ćete se punih džepova. Hrvatski nogometni savez na honorarce na godinu troši 16,165.213 kune. Bolje nego da ste stalno zaposleni u savezu. Jer na stalne zaposlenike izdvajanja su 15,753.731 kn.

Financijska izvješća Hrvatskog nogometnog saveza šokirala su javnost. Troškovi od 1,2 milijuna kuna za komunalne usluge, odnosno struju, vodu i ostale naknade, doista su megalomanski. Ili rade noću pa ne gase svjetla ili im negdje curi voda. Trećeg nema. Jer kako objasniti da su isti troškovi 2012. godine iznosili samo 85.000 kuna?!

- Ma to je strašno. Preselili su se iz Rusanove među elitu, s najboljim pogledom. Napravili su najveće zlo. Kažete da troše 67.000 eura na dan?! Kako to uopće komentirati? Rade što hoće, nitko im ne može ništa, ali neće još dugo. Boga mi, neće više biti tako. Došli su na vlast potpuno nelegalno i treba ih srušiti. Mora prestati njihova samovolja - smatra Ćiro Blažević.

HNS je objasnio troškove od gotovo 50 milijuna kuna na godinu za intelektualne usluge, no moraju znati da u državi u kojoj blagajnice u trgovačkim lancima rade za 3000 kuna njihovi troškovi izgledaju megalomanski, kao čin nepoštivanja države i državljana u kojoj žive. U redu, unazad pet godina poskupjela je struja i voda, no je li zaista toliko da je 2012. iznosila 85.000 kuna, a tri godine poslije 2,5 milijuna kuna?! Je li moguće da u tri godine komunalni troškovi porastu 30 puta?! Sumnjamo da u Hrvatskoj postoji tvrtka kojoj su toliko narasle režije u samo tri godine.

- Frapirao sam se vidjevši te brojke, to nema nigdje. Sve su uništili onog dana kad su Romea Jozaka postavili na klupu kao savjetnika. Pa potom postave Antu Čačića?! Što je to nego zajeb... naroda. Uništili su Štimca, Kovača, Bilića. Zajeb... narod, a neka znaju da nitko nikad nije uspio protiv naroda pa neće ni oni. Ničija nije gorjela do vijeka, pa, Boga mi, neće ni njihova - zaključio je Ćiro Blažević.

Eh, da. U vrijeme tolikih troškova možda ste zaboravili da su Šuker i HNS reprezentativkama ukinuli mizernih 36 kuna dnevnica...

Komentari (192)
  • Ćiro je smetnuo s uma da ovo nije narodu ni slično... lopovluci nisu samo u HNS, nego apsolutno svugdje, u svakoj pori ovog bolesnog društva. Vladajuće bande doslovno nam se.u po glavi, a tzv. "narod" ne poduzima ništa pa tako neće ni protiv HNSa, a pravnih institucija koje bi to mogle spriječiti i pokažnjavati, nemamo... jbg Ćiro.

    15. 11. 2017,   08:32
  • Što ste očekivali od čovjeka koji je pravomoćno kažnjen zbog krađe antičkih novčića , njemu povjerili kasu HNS a tzccc

    15. 11. 2017,   08:30
  • Baci bombu Goni bandu Preko izvora !!!

    15. 11. 2017,   08:40