Obavijesti

Sport

Komentari 74

Ćiro: Želim da igramo protiv Srbije, a Englezi su mušterija...

Ćiro: Želim da igramo protiv Srbije, a Englezi su mušterija...
1

Skupina je dobra, samo neka nas podcjenjuju. Vidim da smo deveti favoriti Eura. Podcjenjivali su nas i prije Rusije. Neka tako bude i sad, naravno da Hrvatska ponovno može do velikog rezultata, kaže Ćiro

VIDEO

Drago mi je da smo u Londonu, pa na Wembleyu igraju najveći, to je pozornica za najbolje, a mi to svakako jesmo, rekao nam je Ćiro Blažević.

Pokretanje videa...

19:45

On je Hrvatsku vodio na našem prvome velikom natjecanju, Euru u Engleskoj. Tada do Wembleya nismo došli, zaustavilo nas je loše suđenje u četvrtfinalu protiv Nijemaca. Sad na Wembleyu igramo prvu utakmicu, a tamo je i finale.

- Skupina je dobra, samo neka nas podcjenjuju. Vidim da smo deveti favoriti Eura. Podcjenjivali su nas i prije Rusije. Neka tako bude i sad, naravno da Hrvatska ponovno može do veličanstvenog rezultata. Vjerujem Zlatku Daliću i momcima, svi im moramo vjerovati - kaže “trener svih trenera”, koji jedva čeka 14. lipnja 2020. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Englezi su nam često bili mušterija. Nije moglo bolje za otvaranje. Vidim da neki ne bi da igramo protiv Srbije. Ja baš bi, bila bi to sjajna utakmica. Želim njih kao posljednjeg u skupini - poručio je legendarni Ćiro.

Otto Barić smatra kako Hrvatska nema razloga kalkulirati. Iako prva momčad iz naše skupine ide na drugu momčad iz skupine F, “skupine smrti”, u kojoj su Njemačka, aktualni svjetski prvak Francuska i aktualni europski prvak Portugal.

- Pa pokazali smo da se sa svima njima možemo nositi. Tako da nema straha od njih. Sve te tri reprezentacije mi u jednoj utakmici možemo izbaciti - rekao je Otto Barić i nastavio:

- Ne bih baš da igramo sa Srbima, ne zbog njihove kvalitete, već zbog svega što ta utakmica donosi.

Htio bih da nam u skupinu kao četvrti dođe Izrael. Škoti bi bili neugodni kao domaćini, Norveška može biti opasna. Izrael je sigurno najlakši protivnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu