Obavijesti

Sport

Komentari 46

Cleveland slavio protiv Dallasa za osmu uzastopnu pobjedu...

Cleveland slavio protiv Dallasa za osmu uzastopnu pobjedu...
6

Do pobjede ih je vodio LeBron James s 27 pogodaka i deset skokova, a Irving je dodao 22. Cavsi sada imaju niz od osam pobjeda zaredom i prvi su na Istoku

VIDEO

Cleveland Cavaliersi su sinoć sa 110-107 nakon produžetka pobijedili Dallas Maverickse produljivši svoj pobjednički niz na osam utakmica.

Do pobjede ih je vodio LeBron James s 27 pogodaka i deset skokova, a Kyrie Irving je dodao 22. James je pogodio polaganje minutu prije kraja produžetka za prednost Cavsa od 106-105. Nakon pokušaja trice Derona Williamsa za Dallas, Irving je pogodio tricu nakon dodavanja Jamesa. Cleveland je u prvoj četvrtini gubio i 16 razlike , a do vodstva je došao tek kada je Irving pogodio tricu deset minuta prije kraja regularnog dijela utakmice za 75-74. To je bila prva od devet promjena vodstva u manje od četiri minute koje su uslijedile. Chandler Parsons je predvodio Dallas s 25 koševa, a Dirk Nowitzki je ubacio 17 uz 11 skokova, dok je Zaza Pachulia dodao 14 koševa i 12 skokova.

VIDEO

New York Knicksi su, iako su ostali bez svog najboljeg strijelca, slavili sinoć. Sa 120-114 su bili bolji od Boston Celticsa u utakmici u kojoj su u trećoj četvrtini ostali bez Carmela Anthonyja nakon što je ozlijedio gležanj. Do pobjede ih je odveo rookie Kristaps Porzingis koji je zabio 26 koševa, a Arron Afflalo, koji je ubacio 24 koša, 20 je zabio u drugom poluvremenu.

Kod Celticsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 34 koša, a Jae Crowder je dodao 21.

VIDEO

San Antonio Spursi su sa 109-99 slavili protiv Detroit Pistonsa koje su u drugoj i trećoj četvrtini nadigrali s 57-41. Do pobjede ih je odveo raspoloženi Tony Parker koji je zabio 31 koš, a LaMarcus Aldridge je ubacio 22 koša uz 13 skokova za devetu uzastopnu pobjedu Spursa. Manu Ginobili je zabio 15, a Tim Duncan 14 upisavši pritom devet skokova. Pistonsi su se najviše približili Spursima na šest koševa u zadnjoj četvrtini, ali nisu mogli zaustaviti Duncana, Parkera, Aldridgea, Ginobilija i Kawhija Leonarda. Kentavious Caldwell-Pope je bio najučinkovitiji kod Pistonsa sa 25 koševa, dok je Andre Drummond postigao 17 pogodaka i upisao 10 skokova.

VIDEO

Oklahoma City Thunder su sa 101-96 pobijedili Minnesota Timberwolvese , a Kevin Durant je u zadnje tri minute utakmice zabio 12 od svojih ukupno 30 koševa za pobjedu. Russell Westbrook je ubacio 22 koša uz 11 asistencija i sedam skokova, dok je Zach LaVine ubacio 21 koš uz devet skokova i četiri asistencije. Shabazz Muhammad je bio najbolji strijelac Timberwolvesa, kojima je ovo sedmi uzastopni poraz, s 20 koševa. Andrew Wiggins je postigao 20 pogodaka za Minnesotu.

VIDEO

Houston Rockets su sa 107-91 bili bolji od Memphis Grizzliesa . James Harden je za pobjedu zabio 25 koševa, dok je Terrence Jones dodao 20, od čega je 10 zabio u zadnjoj četvrtini. Dwight Howard je utakmicu završio sa 17 pogodaka i 14 skokova. U redovima Memphisa najbolji je bio Marc Gasol koji je zabio 20 koševa, dok je Tony Allen ubacio 17, a Courtney Lee 16.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani