Obavijesti

Sport

Komentari 5

Co Zagreb proslavio je naslov, Horvatu opet ispao poklopac

Co Zagreb proslavio je naslov, Horvatu opet ispao poklopac
5

Sezona je super završila, s tri naša osvojena trofeja. Igrači su jako puno uložili u posljednja tri mjeseca koliko smo zajedno, rekao je trener CO Zagreba, Dvoršek

VIDEO

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Dubravu sa 36:21 u posljednjem kolu Lige za prvaka. Boris Dvoršek, trener Zagrebaša, ispunio je obećanje - deset pobjeda u deset utakmica u Ligi za prvaka.

- Sezona je super završila, s tri osvojena trofeja. Igrači su jako puno uložili u posljednja tri mjeseca koliko smo zajedno. Puno smo radili na parketu, ali i izvan parketa. Ta tri mjeseca pamtit ću cijeli život jer su mi priuštila puno sreće i zadovoljstva - istaknuo je Dvoršek.

Prije utakmice Zlatko Horvat, kapetan momčadi, primio je nagradu kluba navijača Bijeli lavovi za najboljeg rukometaša kluba, prema izboru navijača. Josip Valčić, zamjenik kapetana, ispred kluba je primio svečanu tortu koju su za ovu prigodu posebno napravili navijači kluba Bijeli lavovi. A poslije utakmice Zlatko Horvat podignuo je veliki pehar i kao i prošle godine otpao mu je poklopac kod podizanja u zrak.

- Žao mi je samo što se nismo ove sezone plasirali u osminu finala Lige prvaka - istaknuo je Horvat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U klubu već polako slažu momčad za sljedeću sezonu.

- Za dovođenje vrhunskih igrača nemamo novca. Ali za mlade, kvalitetne igrače imamo. Tako je za nas potpisao Teo Čorić, mladi pivot Poreča. Situacija s Ilijom Brozovićem je takva da mora ići na operaciju - rekao je Ante Ančić, generalni menadžer kluba.

Najefikasniji protiv Dubrave bili su Matulić sa sedam i Marić sa šest pogodaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu