Obavijesti

Sport

Komentari 0

Čokigol u top formi, Gordana je motor Slavena, samba Jaira...

Čokigol u top formi, Gordana je motor Slavena, samba Jaira...
1

Iza nas je 16. kolo 1. HNL. Hajduk je svladao Rudeš 4-1, Dinamo je pobijedio Goricu 1-0, Inter je uzeo sva tri boda iz Pule slavljem 2-0, Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su 2-2, a Rijeka je dobila Osijek 2-1

VIDEO

Derbi kola pripao je Rijeci koja je na Gradskom vrtu uzela sva tri boda protiv Osijeka (2-1). Utakmicu je odlučio Antonio Mirko Čolak koji je zabio oba gola za ekipu Igora Bišćana. Na Hajdukovoj trenerskoj klupi debitirao je Siniša Oreščanin, a njegovi su izabranici svladali Rudeš s visokih 4-1. Pokazali su dobar nogomet, a vidjeli smo i neke mlade igrače poput Nejašmića, Palaverse i Bradarića.

Inter je stigao do vrijedne pobjede u gostima kod Istre 1961 (2-0). Oba gola zabio je Komnen Andrić koji je postao prvi igrač s dvoznamenkastim brojem golova u 1. HNL ove sezone. Trener Nenad Bjelica protiv Gorice na Maksimiru izveo je 'šareni' sastav. Trener Lokomotive Goran Tomić kazao je kako je njegova momčad protiv Slaven Belupa odigrala najgoru utakmicu sezone, a Zagrepčani su protiv gostiju iz Koprivnice odigrali 1-1. 

Donosimo najboljih jedanaest 16. kola 1. HNL prema Facebook stranici Romantika.

Najboljih jedanaest 16. kola HNL-a: 4-4-2

Marko Malenica - Primio je dva gola, a svejedno je bio najbolji igrač Osječana. To dovoljno govori o igri prvoligaša s Drave, ali i o raspoloženosti Zekićeve uzdanice. Obranio je nekoliko zicera igračima Rijeke.

Fran Karačić - Još jedna dobra partija Lokomotivinog Australca. Išao je gore-dolje te u oba pravca bio na visokoj razini. (Po)najbolji desni bek lige.

Herdi Prenga - Valja još jednom ustvrditi kako albanski reprezentativac igra sezonu života. Protiv Istre je na kvalitetan način neutralizirao učinak Ramona Miereza, a kasnije se dobro nosio s neugodnim Perićem-Komšićem. Njegova momčad nije primila gol na neugodnom gostovanju.

Dino Perić - U europskim utakmicama nije u prvom planu Dinama, ali kad igra onda igra sjajno. Posjeduje jednu nevjerojatnu skočnost i inteligenciju. U prekidima Dinamu daje dodatnu dimenziju.

Domagoj Bradarić - Ovaj dijamant se brusi iz utakmice u utakmicu i već toliko odskače od iskusnijih Andrea Fomitschowa i Steliana Filipa da je nevjerojatno da ga treneri nisu više koristili već prije. U HNL-u je u šest utakmica skupio dvije asistencije, a protiv Rudeša mu se jedna nije pisala jer je Erhun Obanor pospremio loptu u svoju mrežu na ubacivanje malog Bradarića.

Jairo - Definitivno pogođena kupnja Splićana. Stigao je do šestog ligaškog pogotka, a ima i dvije asistencije. Protiv Rudeša je utrpao dva i pokazao da zna zabiti i nogom, a ne samo glavom. Prethodna četiri gola zabio je upravo glavom. Bit će nešto od njega.

Roei Gordana - Bio ga je pun teren protiv Lokomotive. Nametnuo se pored Ivanušeca, zabio gol iz kaznenog udarca, a mogao je još koji da nije bilo nekih nepreciznosti i dobrih obrana Grbića. Sjajno je u nekoliko navrata povukao kontru. On je motor Slaven Belupa.

Mijo Caktaš - Ovaj čovjek se javlja u periodima. Od Rudeša do Rudeša, tako bi se moglo zaključiti. Upisao je gol i asistenciju u 4-1 razbijanju zagrebačkog prvoligaša. Mora pokazivati još i više kako bi opravdao visoki ugovor.

Mario Šitum - Nije zabio više od 700 dana, mučile su ga brojne ozljede, a onda je zablistao protiv Gorice. Zabio je za 1-0 i tako postavio konačan rezultat, a u nekoliko je navrata bio iznimno opasan. Trener Bjelica mu vjeruje.

Komnen Andrić - Nova dva gola Komnena koji suvereno drži vrh liste strijelaca s 10 golova čime je postao prvi dvoznamenkasti strijelac ove sezone. Oba je protiv Istre zabio iz kaznenih udaraca, jedan je i izborio. Enigma je za sve obrane HNL-a. Čak pet ligaških pogodaka u HNL karijeri utrpao je upravo Istri protiv koje obožava igrati.

Antonio Mirko Čolak - Čokigol, tako mu tepaju oduševljeni suigrači koji ga obožavaju. Ovaj napadač se pod paskom Igora Bišćana preporodio i igra fantastično, stigao je do 8. ligaškog gola, a protiv Osijeka u Gradskom vrtu odlučio je derbi s dva gola. Zabija glavom, nogom... Ima sjajna kretanja, a u realizaciji je neumoljiv.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 16. kola Marko Malenica - Primio je dva gola, a svejedno je bio najbolji igrač...

Objavljuje RomantikaPonedjeljak, 3. prosinca 2018.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe