Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Conor izgleda bolje nego ikad, pokazat će svima tko je faca'

'Conor izgleda bolje nego ikad, pokazat će svima tko je faca'
1

Skoro dvije godine prošle su od njegova posljednjeg nastupa i nokauta protiv Eddieja Alvareza. Ta borba priskrbila mu je epitet najboljeg borca modernog MMA-a

VIDEO

Conor McGregor (21-3) u listopadu će odraditi dugo očekivani povratak u oktogon. U kavez u T-Mobile Areni u Las Vegasu ulazi vratiti pojas lake kategorije koji je trenutno u vlasništvu Khabiba Nurmagomedova (26-0).

Skoro dvije godine prošle su od njegova posljednjeg nastupa i nokauta protiv Eddieja Alvareza. Ta borba priskrbila mu je epitet najboljeg borca modernog MMA-a budući da je postao prvi borac s dva pojasa u dvije različite kategorije istovremeno.

Svoj povratak nije najavio on. Dapače, nije se niti oglasio službeno. McGregor se priprema u sjeni cijelog događaja i više-manje njegove pripreme prekrivene su velom tajne. UFC je preuzeo cijelu marketinšku rolu, vjerojatno je i sam Conor zahtijevao tako.

Sjećamo se kako je završila njegova posljednja borba u sklopu koje je više vremena proveo putujući i promovirajući istu nego trenirajući. Nate Diaz ga je ugušio što je izazvalo javno negodovanje irskog gladijatora. Čini se da je ovog puta stvari shvatio puno ozbiljnije.

Ono što se zna je da mu se u kampu pridružio zlatni s olimpijskih igara Jordan Borroughs, Amerikanac težak 75 kilograma koji čini savršenog sparing partnera za borca poput Khabiba.

Također, oglasio se i njegov sparing partner za meč s Floydom Mayweatherom, bivši boksački svjetski prvak Paulie Malignaggi. Kao čovjek koji je kratko, ali intenzivno vrijeme proveo trenirajući s Conorom, smatra da Irac nema previše šanse protiv Khabiba.

- To je tip koji nema muda i to je njegov najveći problem. Kada se borio protiv Natea Diaza i nije više htio primati batine, išao je na rušenje kako bi meč završio na podu i kako bi ga ovaj završio. Ako se boriš protiv Diaza, onda ne želiš ići na parter - rekao je Malignaggi.

Pa ipak, McGregorov klupski kolega James Gallagher kaže da je Conor na svojem vrhuncu.

- Conor izgleda bolje nego ikada - rekao je Gallagher i dodao:

- Opet ima onu vatru u sebi. Kada ste na vrhu svijeta kao što je on već tako dugo, trebate malo odmoriti da vam se vrati ona glad. Teško je zadržati glad kada imate sve što ste ikada željeli. Ljudi govore da je Khabib sada glavna faca i ja znam da Conor misli: "‘Pokazat ću im svima ponovno." Opet ima vatru u sebi da pokaže svima tko je gazda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe