Obavijesti

Sport

Komentari 15

Conte Brozoviću i interovcima: 'Nemojte se predugo seksati!'

Conte Brozoviću i interovcima: 'Nemojte se predugo seksati!'
3

Za mene je natjecanje bitka. To za nekoga znači život, za drugoga smrt. Jako sam usredotočen na svoj posao i sve bih napravio za svoju momčad, rekao je trener Intera Antonio Conte...

VIDEO

Talijanski stručnjak Antonio Conte preuzeo je Inter na početku sezone i apsolutno ih preporodio. Od momčadi koja se bori za plasman u Ligu prvaka, pretvorili su se u ekipu koja je postala opasan konkurent Juventusu u lovu na naslov prvaka Italije. 

Pokretanje videa...

00:10

Sve to mogu zahvaliti Conteu pod čijom su palicom igrači nevjerojatno napredovali, ponajviše Brozović, Martinez i Candreva, a doveo je i igrače koji odgovaraju njegovom stilu igre poput Lukakua, Barelle i Sensija. Sve je to rezultiralo s drugim mjesto na tablici nakon 12 kola uz deset pobjeda, remi i poraz. 

Champions League - Group F - Inter Milan v SK Slavia Prague

Conte igrače svakodnevno savjetuje o tome kako trebaju igrati i postavljati se na terenu, no dao im je i savjete koji se tiču njihove intime. Naime, talijanski stručnjak je Brozoviću i igračima rekao da se ne smiju predugo seksati jer će ih to izmoriti prije utakmice, a također ih je savjetovao i koje poze koristiti.

- Za mene je natjecanje bitka. To za nekoga znači život, za drugoga smrt. Jako sam usredotočen na svoj posao i sve bih napravio za svoju momčad. Jednostavno sam takav i to će me vjerojatno dovesti do prijevremenog završetka karijere jer previše živim za svoj posao - rekao je Conte pa nastavio:

- Tijekom sezone seksualni odnosi ne smiju trajati predugo. Igrači moraju raditi što manje napora, i najbolje je da ostanu ispod partnerice - poručio je Conte svojim nogometašima.

Serie A - Inter Milan v Lecce

Talijan ne želi uskratiti svojim igračima seksualni užitak, već samo želi da budu maksimalno odmorni kada su mu na raspolaganju. No, je li seksualni odnos stvarno utječe na nogometaše i sportaše? Većina izbornika je na Svjetskim i Europskim prvenstvima zabranjivala seks svojim igračima, ali znanstvenici kažu da nema nikakvog utjecanja na spremu nogometaša.

Naime, jedno istraživanje provedeno na Sveučilišnoj bolnici u Ženevi 2000. godine potvrdilo je da 'spolne aktivnosti nemaju negativnih posljedica na maksimalno opterećenje niti na koncentraciju sportaša'. Ali, rezultati su pokazali da je igračima potrebna dva sata za oporavak.

Stoga, sportaši smiju imati spolni odnos prije utakmica, ali kako kaže Conte, moraju brzo završiti sa činom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom