Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Korak od finala! Sjajni Marin razbio Tiafoea za drugi bod...

None Foto: Antonio Bronic/Pixsell 8

Nakon prvog dana Hrvatska ima 2-0 protiv Amerikanaca u polufinalu Davis cupa! Nakon uvjerljivog Ćorića, svoju snagu dokazao je i Marin Čilić pobijedivši mladog Francesa Tiafoea i doveo nas na bod od finala...

Hrvatska je na korak od finala Davis cupa! Nakon Ćorića, uvjerljiv je bio i Marin Čilić pobijedivši mladog Francesa Tiafoea 6-1, 6-3, 7-6 i tako nam donio drugi bod u polufinalnom okršaju protiv SAD-a.

Kako i priliči po kvaliteti, Marin je fantastično ušao u prvi set i bez kapi znoja je uspio osvojiti set pustivši protivniku samo jedan gem. U drugom setu Čilić je malo pao, a mladi Amerikanac pokazao je o kakvom talentu se radi. Stisnuo je dobro Tiafoe Marina, no onda je presudila kvaliteta i tako je i drugi set otišao na Marinovu stranu.

U trećem setu vidjeli smo malu dramu. Čilić je podigao kočnicu što je mladi Tiafoe iskoristio i držao egal sve do tie breaka. Sjajno ga je Amerikanac otvorio povevši vrlo brzo 3-0 pa 4-2 no onda Marin budi zvijer u sebi, uništava Tiafoea sjajnim forhendima i donosi nam drugi bod.

Hrvatska je tako povela 2-0 protiv SAD-a i došla na korak do finala. To će sutra imati priliku osigurati Ivan Dodig i Mate Pavić u igri parova protiv Harrisona i Bryana.

Komentari (88)
  • Mrzitelji Marina Čilića i hrvatske repretentacije, patite li?

    14. 9. 2018,   14:25
  • Ćorić je najbolji najljepsi najatraktivniji lob ima i to uvijek za repku, a nije dao ni 5% za repku kao Čilić kojeg svaka šuga ima pravo pljuvat. Čiliću kapa do poda, da sam 5. Igrač svijeta bar bi jednom tražio poštedu, ali tebi svaka čast.

    14. 9. 2018,   16:16
  • koje je ovo polufinale u zadnjih 10 godina u koje nas je uveo nas najbolji tenisac svih vremena?

    14. 9. 2018,   16:59