Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ćorić opet bez lijeka: Kukuškin pobijedio i četvrti put zaredom

Ćorić opet bez lijeka: Kukuškin pobijedio i četvrti put zaredom
1

Bio je to njihov četvrti međusobni susret i četvrta pobjeda 31-godišnjeg Kazahstanca, trenutačno 57. tenisača svijeta. Kukuškin je bio bolji i prošle godine u susretu Davis Cupa 2017., u Rimu i Madridu...

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Beču nakon što je u dvoboju 1. kola izgubio od Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 4-6, 4-6.

Pokretanje videa...

00:12

Bio je to njihov četvrti međusobni susret i četvrta pobjeda 31-godišnjeg Kazahstanca, trenutačno 57. tenisača svijeta. Kukuškin je bio bolji i prošle godine u susretu Davis Cupa, 2017. u kvalifikacijama Mastersa u Madridu, te 2016. u Rimu.

U prvom setu prvi je do prednosti stigao Kukuškin načinivši break za vodstvo 2-1. Ćorić se vratio u život u osmoj igri izjednačivši na 4-4, međutim već u idućem gemu 31-godišnji Kazahstanac je ponovo stigao do breaka. Nažalost, Borna nije uspio vratiti izgubljeni servis i prvi set je nakon 44 minute igre otišao na suparničku stranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Borna je u prvom setu imao više as servisa (7/1), bolji postotak prvog servisa (68% / 63 %), ali daleko slabiju realizaciju prvog servisa (63 % / 80 %).

Nažalost, hrvatski tenisač niti u drugom setu nije uspio pronaći pravi ritam. Odigrao bi nekoliko fantastičnih poena, ali i činio velike pogreške. Ćorić je već na otvaranju drugog seta izgubio servis i do kraja nije uspio vratiti izgubljeni gem. čak nije niti zaprijetio s break loptom svom suparniku.

Bio je to Bornin već treći turnir u nizu s kojeg je 'izletio' u prvom kolu nakon Šangaja i Tokija.

U susretu 2. kola Kukuškina očekuje Španjolac Pablo Carreno Busta koji je u prvom kolu pobijedio Kanađanina Denisa Šapovalova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu