Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fotka za povijest: Kad su Čarli i Luka još igrali u žutom dresu

None Foto: Vedran Ćorluka/Instagram

Uz Ćorluku i Modrića, za Inter su tada igrali Damir Krznar, bivši hrvatski reprezentativac, a danas pomoćni trener u Al-Hilalu, Bernard Gulić, Ernad Skulić, Srđan Pecelj... Žuti su te sezone završili na 2. mjestu

Kakva je to momčad bila! Vedran Ćorluka, Luka Modrić, Damir Krznar...

Inter je te sezone 2004./2005. godine stvarno bio moćna klapa.

Prisjetio se tih dana Vedran Ćorluka koji je na Instagram stavio fotografiju. Čarli je tek zakoračio u profesionalni nogomet i igrao je u Zaprešiću na posudbi iz Dinama.

Foto: Vedran Ćorluka/Instagram

- Kakav povratak u prošlost - napisao je Čarli u Instagram storyju.

Inter je tu sezonu otvorio sa šest uzastopnih pobjeda u domaćem prvenstvu, uključujući i slavlje protiv Dinama u šestom kolu, a na kraju je završio drugi.

Interove šampionske ambicije poljuljao je Dinamo koji je na proljeće vratio s posudbe tada još relativno anonimnog supertalenta Luku Modrića. Nije to pomoglo plavima koji su ispali u Ligu za ostanak popularniju pod nazivom 'Liga za bedaka'.

Inter je tada imao stvarno sjajnu momčad koja je nakon te sezone zaigrala u kvalifikacijama za Kup Uefa i ispala je od Zvezde. Uz Ćorluku i Modrića za Inter su tada igrali Damir Krznar, bivši hrvatski reprezentativac, a danas pomoćni trener u Al-Hilalu, Bernard Gulić koji je igrao i stopera i napadača, a danas vodi Bistru, bio je tu i rabijatni Ernad Skulić, Srđan Pecelj...

Hajduk je bio prvak, Dinamo je igrao u Ligi za bedaka, a Rijeka je osvojila Kup.

Uh, kako je to davno bilo...

Komentari (19)
  • Završili su drugi te sezone jer je gazda Maminjo povuko Modriča s posudbe na polusezoni! Bila je to sezona kad je Dinamo igrao ligu za bedaka,a Maminjo uzeo INTERU a poklonio Hajduku naslov prvaka! Inter je na polusezoni imao par bodova više od Hajduka,a onda je brod napustio kapetan Luka! Maminjo je odrezao glavu zmiji,i Hajduk završio prvi na kraju! Od onda Laljak više ne uzima Dinamovce na posudbu u INTER,nikad mu to izgleda nije oprostio!, Mamič je napravio lokomotivu ko novu filijalu umjesto intera,al u meni kao Zaprešičanu i dinamovcu ostaje žal! Da nije povuko Luku tada MOŽDA bi INTER bio prvi na kraju,to nikad nečemo znati Al takav potez je po meni dno dna,dinamu nije trebao u ligi za bedaka,mutna posla čini se! Kad sam prvi put vidio Luku kako igra u interu uživo na stadionu,odma sam znao da če bit nešto posebno,više se ne sječam protiv koga su to igrali,ali se jako dobro sječam da je bio za 3 klase bolji od bilo kojeg igrača na toj tekmi!

    4. 4. 2019,   20:48
  • A slika kao da je 1941 slikana

    4. 4. 2019,   20:18
  • Vremena kad se igralo za cast i obraz a ne za pare..legendarna fotka

    4. 4. 2019,   20:50