Obavijesti

Sport

Komentari 28

Cormier: Stipe, prijatelju, žao mi je što ću te ja skinuti s vrha

Cormier: Stipe, prijatelju, žao mi je što ću te ja skinuti s vrha
1

Nakon pauze u snimanju Ultimate Fightera, Daniel Cormier vratio se na svoju staru poziciju u emisiji UFC Tonight na FOX Sports televiziji. Glavna tema večeri bila je borba između njega i Stipe Miočića....

VIDEO

Daniel Cormier sudjelovao je u emisiji UFC Tonight, gdje je ponajviše govorio o borbi koja će se održati u srpnju te o svojim šansama protiv Amerikanca hrvatskog porijekla.

- Ovdje se radi samo o kompetitivnosti, a kada se natječeš, moraš se suočiti s najboljima. Uzbuđen sam što ću se imati prilike testirati protiv ovog tipa. Mislim da je nevjerojatan šampion, ali kao što sam i sam njemu rekao, sve što je dobro dođe svom kraju. Stipe, nisam htio biti taj koji to mora napraviti. Ali da, prijatelju, nemam izbora, moram to napraviti. Ja sam taj koji želi biti dvostruki prvak - uvjeren je u svoju pobjedu Cormier, no nešto se pita i Stipu.

- Ovo je meč koji će biti jako težak… Gledajte, nisam tip koji bježi od izazova. Ja sam čovjek koji ide prema izazovima. Stipe je velik čovjek, izuzetno je tehnički kvalitetan, talentiran. To je tip koji će ući u kavez i pokušati me nokautirati. Ali budite sigurni da ću biti na nivou - rekao je Cormier koji odavno zna kako je Miočić jedan od najboljih boraca današnjice te na pitanje o svojim šansama protiv Stipe zaključuje:

- Koliko god se to činilo teškim, rekao sam to već mnogo puta, treniram s najboljim borcima svaki dan već punih 10 godina. Ako se mogu boriti protiv Caina Velasqueza, mogu pobijediti i Stipu Miočića u srpnju. Vjerujte mi, uspjet ću u tome! Ne mogu dočekati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Također, uskoro bi se trebala početi emitirati emisija "The Ultimate Fighter" u kojoj su u glavnim ulogama upravo Miočić i Cormier koji su postavljeni za trenere suprotstavljenih timova. Članovi Miočićevog tima su Chris Camozzi, Dustin Jacoby, James Krause i Marcusa Marinelli dok je Cormier odabrao legende kao Bob Cook, Javier Mendez, Cain Velasquez, Leandro Vieira i Deron Winn.

Jedna od najvećih teškaških borbi od UFC-ovog postojanja, održat će se osmog srpnja u T-mobile Areni u Las Vegasu u sklopu UFC-a 226 kao glavna borba večeri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka