Obavijesti

Sport

Komentari 14

Corriere: Boban i Maldini imaju problema i zbog Zvoninog sina

Corriere: Boban i Maldini imaju problema i zbog Zvoninog sina
6

Milan je ionako u teškoj krizi, a sada su temelji još potreseniji zbog sve lošijeg odnosa Bobana i Maldinija koji je dodatno narušen nekim istupima Bobanovog 17-godišnjeg sina na Instagramu, piše Corriere

VIDEO

Crveno-crni dio Milana prije samo dva-tri mjeseca kupao se u moru euforije.

Nakon promjene vlasnika (američki Elliott Management Corporation umjesto kineskog avanturiste Li Yonghonga) Uprava je dobila najpriželjkivanija pojačanja: sportsku politiku preuzele su klupske legende, Paolo Maldini i Zvonimir Boban.

- Vraćam se mojoj obitelji, AC Milanu. Kad me Paolo nazvao momentalno sam sjeo u auto i usred noći došao kod njega doma, da vidim kakvi su mu planovi i... Nisam mogao Maldiniju i Milanu reći ne! - pričao je Boban prije tri i pol mjeseca.

Zvonimir Boban

Danas je Milan u krizi. Teškoj, žestokoj krizi. Nakon šest kola tek na 16. mjestu Serie A sa samo 6 bodova i gol-razlikom 4:8. I to u sezoni u kojoj su se svjesno, uslijed dogovora s Uefom, odrekli igranja u Europskoj ligi.

Tijekom ljetnog mercata Boban je odlučivao o dovođenju igrača (Rebić, Leao, T.Hernandez, Bennacer, Krunić...), a Maldini je odabrao trenera (Giampaolo).

I kad su stvari krenule nizbrdo, a to je bilo gotovo odmah, čim je prvenstvo počelo, stavovi velikih prijatelji počeli su se razilaziti. Milan igra očajno i svakom novom utakmicom sve očajnije, ali Maldini misli da Giampaolu treba dati vremena, a Boban je za smjenu na klupi.

Serie A - AC Milan v Inter Milan

Corriere dello Sport danas donosi vijest kako je donedavni trener Intera Luciano Spalletti hladno odbio poziv da preuzme Milanovu momčad, a Corriere della Sera otkriva kako je odnos Boban-Maldini došao do na najnižu moguću točku i zbog nekih Instagram objava Bobanovog 17-godišnjeg sina Rafaela!

Zvone prije tri dana nije došao u Milanello, a baš je noć prije Rafael na Instagramu, odgovarajući na pitanja svojih pratitelja napisao:

- Giampaolo treba otići? Vidjet ćemo što će se dogoditi. Imamo igrače visoke kvalitete, ja mislim da je problem u treneru - napisao je Boban jr.

Udarci dolaze sa svih strana, a AC Milan, na koju se god stranu okrene, glavom lupa u nove, sve brojnije i sve veće probleme...

PA/PIXSELL
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom