Obavijesti

Sport

Komentari 29

Coutinho i Ribery hvalili Niku: Tko to ima nešto protiv njega?

Coutinho i Ribery hvalili Niku: Tko to ima nešto protiv njega?
1

Kad ima loptu, to izgleda kao da pleše s njom. Coutinho u svakom trenutku zna što mu je činiti, gdje poslati loptu, kada i kako. Fenomenalan je igrač, uzvratio je Philippeu Niko

VIDEO

Brazilski nogometaš Philippe Coutinho (27) u potpunosti je oživio karijeru u Bayernu. Nakon muke u Barceloni, opet igra ozbiljan nogomet, a kao razlog svog preporoda, Brazilac ističe Niku Kovača.

- Niko je vrhunski trener i sjajan tip koji obožava žestoki rad. Otvoren je prema svima nama, ima dobar odnos s igračima i presretan sam što surađujem s njim - pohvalio se Coutinho njemačkim medijima.

Nikina poruka Mülleru: Minute ćeš dobiti tek kad bude ozljeda
Nikina poruka Mülleru: Minute ćeš dobiti tek kad bude ozljeda
Bayern i Bayer čestitali su Dan neovisnosti: Fantastična gesta
Bayern i Bayer čestitali su Dan neovisnosti: Fantastična gesta

Upravo je Coutinho bio izričita želja Kovača ovoga ljeta. 

- Kad ima loptu, to izgleda kao da pleše s njom. Coutinho u svakom trenutku zna što mu je činiti, gdje poslati loptu, kada i kako. Fenomenalan je igrač - uzvratio mu je komplimente Niko.

Možemo samo zaključiti, Niko Kovač i Coutinho vole se javno, a rezultat su puno bolje igre Bayerna u odnosu na prošlu sezonu kad se hrvatski trener suočavao s brojnim kritikama. Ide i Coutinhu koji je u osam utakmica u svim natjecanjima za Bayern već zabio dva gola i tri puta asistirao.

Müller izgubio strpljenje, zbog Nike Kovača odlazi iz Bayerna
Müller izgubio strpljenje, zbog Nike Kovača odlazi iz Bayerna

Bayern je Barceloni platio 8,5 milijuna eura za posudbu Coutinha, a pokušat će ga otkupiti na kraju sezone.

Dobre impresije o bivšem kapetanu i izborniku hrvatske reprezentacije podijelio je i Franck Ribéry (36) koji je ljetos, nakon 12 godina u Münchenu, otišao u Fiorentinu.

- Niko je uvijek maksimalno motiviran, pun energije i vrlo je dobro rješenje za Bayern. Nije mu bilo lako kad je došao iz Eintrachta, bila je to komplicirana situacija za njega jer se radi o klubovima na potpuno drugačijim razinama - rekao je Ribéry za Bild i dodao:

- Da, bilo je na početku nekih problema i škripalo je, nije imao ni puno vremena za prilagodbu, ali je sve posložio i uzeo duplu krunu. Tko nakon toga može reći nešto protiv Nike? Ma nitko. Druga će mu sezona biti lakša, a čujem da je uspostavio i odličnu komunikaciju s igračima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...