Obavijesti

Sport

Komentari 29

Čovjek sa sto frizura: Od čupke i zlatnih lasi do divljeg crvenila

Čovjek sa sto frizura: Od čupke i zlatnih lasi do divljeg crvenila
12

Premda je u bitnijim utakmicama osuđen na klupu i mrvice u drugom poluvremenu, Iyayi Atiemwen po nečemu je poseban na Maksimiru. Otkad je stigao u Dinamo, promijenio je nekolicinu frizura

VIDEO

Malo tko je čuo za Iyayija 'Believe' Atiemwena kada ga je Gorica iz Caykur Rizespora dovela besplatno. Ali jesu skauti Goričana, koji su 'Belog' prihvatili nakon što ga je odbacio niz klubova iz Turske, kao i NK Osijek u kojem nije pronašao sreću.

Velika Gorica: Susret Gorice i Hajduka u 13. kolu HT Prve lige

Na kraju je ispalo da je Nigerijac pravi kalibar za ligu kao što je HNL u kojoj se snašao odlično i bio najveće iznenađenje jesenskog dijela prošle sezone.

Pokretanje videa...

02:07

Prvo je pomogao Gorici savladati Varaždin i ući u najviši rang hrvatskog nogometa, a onda je premijerne sezone Gorice u HNL-u zabio sedam golova i ostvario četiri asistencije te u tandemu s poljskim centarforom Lukaszom Zwolinskim terorizirao suparničke obrane.

Velika Gorica: 10. kolo Prve HNL, HNK Gorica - HNK Rijeka

Odlične igre lansirale su ga u 'modru' elitu pa ga je Dinamo za tri milijuna eura doveo u svoje redove. I premda se razmišljalo o njegovoj posudbi u Al Ain, 'Beli' je ostao u Maksimiru.

Nenad Bjelica inzistirao je na njegovu ostanku i posjeo ga na klupu jer tada su krilne pozicije zacementirali Izet HajrovićMislav Oršić i Dani Olmo. Znao je Bjelica da mu igrač poput Atiemwena treba te mu dao šansu izboriti mjesto u početnom sastavu.

Spletom okolnosti, kvalitete i zalaganja, 'Beli' nije uspio u naumu i postao je pričuvni igrač Bjeličina Dinama. Nije se uspio nametnuti i izboriti početnih 11, ali s obzirom na Dinamov zgusnuti raspored i igranje na tri fronta, prilika za igrati je i više nego dovoljno.

I premda je u bitnijim utakmicama osuđen na klupu i mrvice u drugom poluvremenu, Iyayi Atiemwen po nečemu je poseban na Maksimiru. Otkad je stigao u Dinamo, promijenio je nekolicinu frizura.

Stigao je s prirodnim 'čupkama' na glavi prije nego ih je ukrasio zlaćanim pramenovima.

100. obljetnicu FK Sloboda proslavio utakmicom protiv zagrebačkog Dinama

Zatim je kosu odlučio ošišati i - ofarbati ju skroz u žuto! Neki bi rekli da mu je uzor bio Kevin-Prince Boateng, no Iyayi se na eksperiment odlučio samoinicijativno. Vjerojatno djevojke 'padaju' na zlatne lasi.

Trening nogometaša Dinama na stadionu Metalist u Harkivu Velika Gorica: U 12. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Dinamo

A možda i ne jer je 'Beli' brzo odlučio promijeniti imidž pa je zlaćanu zamijenio divljim crvenilom. Novi imidž predstavio je na utakmici protiv Lokomotive koju je Dinamo dobio s 1-0. Iyayi je igrao bez puno želje, volje i htijenja pa ga je Bjelica na koncu prvog izvadio iz igre.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Lokomotiva u 19. kolu Prve HNL
Zagreb: GNK Dinamo i NK Lokomotiva u 19. kolu Prve HNL

Možda ne briljira na travnjaku onako kako bi Bjelica ili navijači htjeli, no sigurno je da je jedan živopisan lik kojeg će se pamtiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića