Obavijesti

Sport

Komentari 54

CR je poslije Luke morao tješiti i Balea; Toni Kroos je sljedeći?

CR je poslije Luke morao tješiti i Balea; Toni Kroos je sljedeći?
2

Portugalac je tako nakon Modrića morao tješiti još jednog poraženog klupskog suigrača u direktnom ogledu. Sljedeći 'kandidat' mogao bi biti Toni Kroos...

VIDEO

Portugal je izbacio Wales u polufinalu Europskog prvenstva, a Cristiano Ronaldo po šesti put u karijeri slavio protiv Garetha Balea u njihovom šestom međusobnom okršaju.

Sukus je to sinoćnje utakmice u Lyonu u kojoj su Portugalci pobjedom 2-0 golovima Ronalda i Nanija zaustavili najveću senzaciju francuskog turnira, Velšane.

Bio je to duel dvojice Realovih zvijezda. Utakmica se danima najavljivala kao 'sudar' Ronalda i Balea dok su se obojica trudila 'gurnuti' to po strani te pun fokus usmjeriti na svoje momčadi i njihovu igru.

Nakon što je sudac odsvirao kraj prvog polufinalnog ogleda, portugalski kapetan prišao je najboljem velškom igraču pa su se srdačno pozdravili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za razliku od našeg Luke Modrića, Bale nije bio u suzama. Velšani su ponosni, nije bilo razloga za pretjeranu tugu.

- Čestitao sam im na njihovom nizu, bili su sjajni. Oni su otkriće turnira. Garethu sam zaželio puno sreće, dok vam ostatak razgovora neću otkriti - započeo je Ronaldo pa nastavio:

- Nismo još ništa osvojili, ali smo u finalu. Mislim da nije puno ljudi očekivalo takvo što, ali mi smo ovdje - zaključila je Realova zvijezda.

Portugalac je tako poslije našeg veznjaka morao tješiti još jednog poraženog klupskog suigrača u direktnom ogledu. 

Sljedeći 'kandidat' mogao bi biti Toni Kroos, veznjak 'elfa' koji večeras tek mora izboriti učešće u finalu. Od 21 sat Nijemci i Francuzi igraju za finale u Marseilleu.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna