Obavijesti

Sport

Komentari 49

CR najbolji igrač prvoga kola, a u udarnih 11 nigerijski pehist...

CR najbolji igrač prvoga kola, a u udarnih 11 nigerijski pehist...
1

Portal SofaScore objavio je idealnu postavu prvoga kola Mundijala i u njoj nema niti jednog našeg igrača. Glavna faca je Ronaldo, briljirao je Ochoa protiv Nijemaca, a Meksikanci su baš 'privatizirali' prvo kolo...

VIDEO

Prvo kolo po skupinama Mundijala je iza nas i pamtit ćemo ga po kiksevima favorita. Najviše nekako sjaji poraz Nijemaca (0-1) od Meksikanaca, a baš u najboljih 11 prvoga kola ima najviše meksičkih predstavnika.

Očito im je koristila vrlo kontroverzna zabava na pripremama kada su imali slobodan dan, posebice četvorici odabranih u ovoj postavi. Hrvatska, unatoč pobjedi nad Nigerijom (2-0) nema niti jednog predstavnika.

Hrvatski portal SofaScore, prema statističkim parametrima u kojima nema dojma ni bilo kakvoga ljudskog faktora, objavio je idealnu postavu prvoga kola.

Guillermo Ochoa (Meksiko) (9) - čovjek inspiriran za Svjetska prvenstva. Imao je devet obrana protiv aktualnih svjetskih prvaka Nijemaca i jedan je od zaslužnijih za pobjedu Meksika.

Kieran Trippier (Engleska) (8.2) - Englez je bio baš uporan na desnoj strani protiv Tunisa. Bilo ga je i naprijed i nazad, posebno u ofenzivi gdje je sudjelovao u gotovo svim napadima pri pobjedi 'gordog albiona'.

Jose Gimenez (Urugvaj) (8.5) - u obrani savršen, u napadu učinkovit. 'Match winner' protiv Egipta, zabio u 90. minuti i donio Urugvaju tri boda.

Andreas Granqvist (Švedska) (8.3) - sve isto kao i kod Gimeneza. Švedski vođa obrane zabio je za pobjedu, a prema nazad mu brzi i spretni Južnokorejci nisu mogli previše.

Jesus Gallardo (Meksiko) (8.1) - a gdje je Thomas Muller? Učinio je slavnog igrača Bayerna nevidljivim, bio je prevaga protiv Njemačke. Meksikanac je ugodno iznenađenje.

Hector Herrera (Meksiko) (7.8) - bager, tenk, radnik... Razbio niz napada Nijemaca, pokrenuo napad kod pobjedničkog gola Meksika sjajnim uklizavanjem.

Oghenekaro Etebo (Nigerija) (7.8) - Nigerijac koji se sjajno nosio s Modrićem i Rakitićem. Veznjak Las Palmasa, istini za volju, ispao je pehist jer ga je lopta pogodila i završila u mreži kod našeg prvoga gola, no njegova igra u polju bila je na visokom nivou.

Hirving Lozano (Meksiko) (8.0) - njegovim golom pala je Njemačka, a kako je samo 'povaljao' obranu prvaka svijeta, to je majstorija. Očekujemo od njega još ovakvih partija.

Alexander Golovin (Rusija) (8.6) - razbio Saudijsku Arabiju. Vukao sve napade Rusa i toj rapsodiji nad Saudijcima pokazao se igračem koji ima 'ono nešto' više od ostalih. Ne čudi veliki interes Juventusa za mladog veznjaka CSKA Moskve.

Cristiano Ronaldo (Portugal) (9.7) - hattrick Španjolcima i golčina iz slobodnjaka. Portugalski kapetan apsolutna je faca prvog kola.

Diego Costa (Španjolska) (8.4) - u redu, zabio je iz faula nad Pepeom, no pored toga, dva gola su na kontu i vrlo upečatljiva igra španjolskog golgetera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske