Obavijesti

Sport

Komentari 59

CR: Zato me Juventus doveo! Cholo: On je jedan od najboljih

CR: Zato me Juventus doveo! Cholo: On je jedan od najboljih
3

Argentinac s Atleticove klupe ni najmanje nije zamjerio Ronaldovo kopiranje njegovog hvatanja za međunožje: 'Napravio je to iz istog razloga kao ja u Madridu, da kaže kako ima karakter, zaslužio je to'

VIDEO

Atletico i Diego Simeone poveselili su se kad je velemajstor otišao iz Reala u Juventus, ali opet su naletjeli na rođenog pobjednika, na Cristiana Ronalda. Crveno-bijeli dio Madrida u Europi će slaviti... Kad Ronaldo ode u mirovinu.

Cristiano = Liga prvaka

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid

- Zbog ovakvih me utakmica Juventus doveo iz Madrida, da im pomognem napraviti iskorak u Ligi prvaka. Sanjali smo čarobnu torinsku noć i evo... Dogodila se, meni i cijeloj momčadi, svim navijačima. Ovo je mentalitet Lige prvaka, ovako moramo nastaviti - govorio je Cristiano nakon pobjede pa glasno upozorio suigrače:

- Lijepo smo prošli jedan dio puta, ali samo bez euforije i previše tapšanja samih sebe po ramenima: tek smo u četvrtfinalu, a nije nam to cilj nego otići do kraja! Atletico je strahovito težak suparnik no mislim da smo u dvije utakmice pokazali da smo zasluženo prošli. I samo polako, utakmicu po utakmicu... Neka nitko ne razmišlja o finalu i nek' se ne priča o finalu. Daleko smo još od toga - rekao je čovjek koji je postao personifikacija uspjeha u Ligi prvaka.

Cristiano je poseban

Champions League - Group Stage - Group A - Atletico Madrid v Borussia Dortmund

Simeone? Smiren, realan, odmjeren u izjavama... Potučen je do nogu, nije mu ostalo ništa nego se nakloniti suparniku.

- Cristiano je najbolji igrač svijeta, a takvi u ovakvim utakmicama naprave nešto posebno i za to nema lijeka. Njegovo ponavljanje moje geste iz Madrida? Uhvatio se za međunožje da bi tako rekao "I mi imamo karakter, pobijedili smo". Zaslužio je takvu proslavu - govorio je argentinski stručnjak čija momčad u Torinu nije nijednom zapucala u okvir protivničkog gola (?!).

- Bili su bolji od nas. Jednostavno su nas u svemu nadigrali. Mi smo imali šansu Morate i to je to. Nikako nismo znali naći prave pozicije na terenu, a oni su sa puno igrača ulazili u završnicu i tako nam radili velike probleme unatoč činjenici da smo se danima baš za takve situacije pripremali. Morat ću obaviti nekoliko ozbiljnih razgovora s mojim igračima, a Juventusu čestitke. Zaslužili su prolaz, bili su bolji - rekao je Diego Simeone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba